شهید رئیسی؛ فراتر از ژست سیاسی
محمد عدنانی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه» اظهار کرد: این ویژگیها در شهید رئیسی بهعنوان یک ژست سیاسی و بنابه مصلحت پذیرش پست ریاستجمهوری جلوهگر نشد؛ بلکه این صفات در مقاطع مختلف مدیریتی این شهید، درخشان و قابل مشاهده بوده و بهنوعی برایشان ملکه نفسانی شده بود.
وی خاطرنشان کرد: بهعنوانمثال در مورد توجه به مشکلات مردم در دورهای که در سازمان بازرسی مسئولیت داشتند یک روز در هفته را به ملاقاتهای مردمی اختصاص داده بودند بهگونهای که بعضاً در برخی موارد در یک روز ۱۵۰ نفر به طور خصوصی با ایشان جلسه داشته و مشکلات و مسائل خود را مطرح میکردند.
عضو هیأت علمی دانشگاه جهرم افزود: کسانی که تجربه کار مدیریتی دارند میدانند که روزانه ملاقات با ۱۵۰ نفر چه انرژی از فرد میگیرد، همین روحیه در مدیریت آستان قدس و قوه قضائیه هم مشهود است.
عدنانی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در تمجید از شخصیت شهید رئیسی چه در دوران ریاست قوه قضائیه و چه در دروان ریاستجمهوری از این ویژگی شهید رئیسی بهعنوان یک نقطه قوت مهم یاد میکنند و این مسأله در الگوگیری از شهید خدمت رئیسی عزیز باید مورد توجه قرار بگیرد که اگر رهبر معظم انقلاب تأکید میکنند که دولتها همیشه تقویتکننده نقاط قوت دولت قبل باشند در حال حاضر هم این خصیصه مهم باید مورد توجه دولتمردان باشد.
وی در ادامه گفت: نکته برجسته و مهم دیگر در مشی و کارنامه شهید رئیسی، اخلاص و اخلاقمداری است بهگونهای که هیچگاه فشارها و ناملایمات و بیانصافیها سبب نشد ایشان از دایره انصاف خارج شده و در برابر هجمههای گوناگون سیاسی و امثال آن موضعی اتخاذ کند که برخلاف مصالح عمومی جامعه اسلامی باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه جهرم گفت: در واقع اگر می گوییم ویژگیهای اخلاق شهید رئیسی ملکه نفسانی ایشان شده بود و صرفاً یک ژست سیاسی نبود در این چنین موقعیتهایی خودش را نشان میدهد و در روایات هم به این مضمون داریم که در دگرگونیهای اوضاع و احوال، جوهره درونی افراد آشکار میشود. از این رو بیدلیل نیست که گفتهاند رئیسی همچون رجائی زیست و با تأسی از روحیه استادش شهید بهشتی، خود نیز بهشتی شد.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴