کد خبر: ۱۶۷۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
فرصتی برای حمایت از تولیدات محلی؛

نمایشگاه مشاغل خانگی در مرودشت برپا شد

نمایشگاه دستاوردهای مشاغل خانگی در شهرستان مرودشت با حضور رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان افتتاح شد. در این نمایشگاه که به مناسبت هفته مشاغل خانگی برگزار شده، ۱۵ غرفه از محصولات مختلف مشاغل خانگی به نمایش درآمده است.

نمایشگاه مشاغل خانگی در مرودشت برپا شد

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، نمایشگاه دستاوردهای مشاغل خانگی  شهرستان مرودشت در خیابان ۱۵ خرداد روبروی کارخانه قند به به همت اداره‌ کار تعاون و رفاه اجتماعی و بسیج سازندگی این شهرستان برگزار شد.

در این نمایشگاه ۱۵ غرفه محصولات مشاغل خانگی و صنایع دستی هنرمندان این شهر در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

برگزاری نمایشگاه مشاغل خانگی در شهرستان مرودشت

بهرام آل‌سعدی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مرودشت، در جریان برگزاری نمایشگاه مشاغل خانگی، از اهمیت این رویداد و برنامه‌های مرتبط با آن سخن گفت.

وی با اشاره به اینکه ۲۲ اردیبهشت‌ماه مصادف با روز ملی مشاغل خانگی است، تأکید کرد: به همین مناسبت، نمایشگاهی از محصولات مشاغل خانگی و فعالان این بخش در شهرستان مرودشت برپا شده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مرودشت در ادامه به شعار سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، اشاره کرد و افزود: بخش مشاغل خرد و خانگی، به دلیل امکان ایجاد آن با سرمایه‌گذاری اولیه کم و بازدهی خوب، مورد توجه ویژه قرار دارد.

آل‌سعدی گفت: تلاش ما بر این است که تسهیلات اشتغال‌زایی شهرستان را به سمت بهره‌برداری از ظرفیت‌های مشاغل خانگی و خرد هدایت کنیم.

وی همچنین به لزوم عدم تمایز بین شهر و روستا در زمینه ارائه تسهیلات اشاره کرد و گفت: با توجه به درخواست‌ها و تقاضاهایی که به اداره ما ارائه می‌شود، تسهیلات را بدون توجه به محل فعالیت مشاغل توزیع می‌کنیم.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مرودشت در ادامه به آمار مجوزهای صادر شده برای مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: در پایان سال گذشته، نزدیک به ۳۵۰۰ مجوز مشاغل خانگی صادر شده است. اما این تعداد به تنهایی نمایانگر وضعیت فعالان این بخش نیست و نیاز به رصد و تفکیک دقیق‌تری از فعالان واقعی داریم. 

آل‌سعدی همچنین به تسهیلات اشتغال‌زایی شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: «این تسهیلات سالانه در اختیار نهادهایی همچون کمیته امداد، بهزیستی و اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی قرار می‌گیرد و ما آن‌ها را با توجه به نیاز متقاضیان بین افراد توزیع می‌کنیم.» 

وی در پایان تأکید کرد: رویکرد امسال به سخن‌پراکنی به سمت مشاغل پشتیبان خانگی هدایت شده است، چرا که این مشاغل می‌توانند اشتغال واقعی‌تری را به همراه داشته باشند. وی از تمامی فعالان این حوزه دعوت کرد تا از تسهیلات و حمایت‌های موجود بهره‌برداری کنند.

برگزاری نمایشگاه مشاغل خانگی در شهرستان مرودشت

 رویکرد فرمانداری مرودشت در حمایت از مشاغل خانگی و گردشگری

حسن برات، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت، در حاشیه نمایشگاه مشاغل خانگی، از تلاش‌های فرمانداری برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری شهرستان به منظور توسعه مشاغل خانگی و حمایت از خانوارهای خودسرپرست خبر داد.

برات در ادامه گفت: نمایشگاه مشاغل خانگی که با همکاری اداره تعاون و کار و رفاه اجتماعی و شهرداری مرودشت در قالب پانزده غرفه برگزار شده است، می‌تواند به عنوان یک فرصت برای استفاده از ظرفیت‌های گردشگری شهرستان محسوب شود. هدف ما بالا بردن ظرفیت اقتصادی خانواده‌ها، به ویژه خانم‌های خودسرپرست، است.

وی افزود: استفاده از جشن نوروز و جذب گردشگران در آثار تاریخی مثل تخت‌جمشید، نقطه شروع این برنامه‌ها است. با کاهش هزینه‌های استقرار افراد با مشاغل خانگی در ایام نوروز، به دنبال فرصت‌های جدید برای آنان هستیم. 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت همچنین به ایجاد بازارچه دائمی مشاغل خانگی اشاره کرده و گفت: این بازارچه می‌تواند هزینه‌های دسترسی صاحبان مشاغل به بازارهای روز را کاهش دهد و باعث موفقیت بیشتر آنان شود. ظرفیتی که در سال‌های گذشته به دلیل فشار هزینه‌های بالا برای دسترسی به بازارها نتوانسته است به درستی بهره‌برداری شود.

برات همچنین به اهمیت همکاری با نهادها و ارگان‌ها برای تقویت امور تولید و سرمایه‌گذاری در مشاغل کوچک اشاره کرد و از برگزاری جلسات منظم کارگروه اشتغال فرمانداری خبر داد.

وی تأکید کرد: هدف این کارگروه، پیگیری تسهیلات و حمایت از مشاغل خانگی و زودبازده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت در پایان خاطرنشان کرد: نظارت بر توزیع تسهیلات از سوی کارشناسان و ناظران نیز انجام می‌شود تا اطمینان حاصل شود که این حمایت‌ها به درستی به دست مشاغل خانگی برسد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان