کد خبر: ۱۶۷۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۲:۲۲ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس حوزه علمیه خواهران الزهرا شهرستان بختگان:

امام رضا علیه‌السلام آگاه بر احوال ما هستند

رئیس حوزه علمیه خواهران الزهرا شهرستان بختگان، به تبیین ویژگی‌های بارز حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) پرداخت و گفت: امام رضا علیه‌السلام آگاه و ناظر بر احوال و اعمال ما هستند و به همین دلیل هر حاجتمندی که به سوی ایشان می‌رود، مورد توجه قرار می‌گیرد.

دهه کرامت؛ فرصتی برای ترویج فرهنگ اهل‌بیت (ع) است

پریجان خواجه در این گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، در آغاز سخنان خود، به توصیف دهه کرامت پرداخت و با اشاره به مفهوم دهه کرامت تأکید کرد: هرجا سخن از کرامت و خیرات اهل بیت (ع) باشد، منشأ اصل و اساس خیرات و برکات هستند.

وی ابتدا به نقش مهم حضرت فاطمه معصومه سلام‌ الله علیها را در این عرصه برشمرد و به چند ویژگی منحصر به فرد این بانوی بزرگ که ایشان را از دیگران متمایز می‌کند، پرداخت. 

رئیس حوزه علمیه خواهران شهرستان بختگان گفت: اولین ویژگی هجرت است که طبق آیات قرآن بر جهاد مقدم شمرده شده و هر کسی که برای خدا هجرت کند، اجرش فقط با خدا محاسبه می‌شود و پاداشش برابر با پاداش شهید است.

خواجه همچنین بر ویژگی‌های ولایت‌پذیری و محدثه بودن حضرت معصومه (س) تاکید کرد و افزود: این بانوی بزرگوار در طول عمر کوتاه خویش، احادیث و روایت‌های بسیاری از ائمه نقل کردند که به دلایل تاریخی بسیاری از آنها به دست ما نرسیده است.

وی مقام شفاعت حضرت معصومه (س) را نیز مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: چهار امام ما به زیارت ایشان عنایت داشته و روایت‌های زیادی در فضیلت زیارت آن حضرت وجود دارد.

رئیس حوزه علمیه خواهران بختگان ضمن اشاره به این مطلب که دهه کرامت با میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها آغاز و با میلاد امام رضا علیه السلام پایان می‌یابد، به کرامات امام رضا (ع) اشاره کرد.

کرامات امام رضا علیه‌السلام

خواجه گفت: از کرامات آقا علی بن موسی الرضا (ع) این است که موسی ابن سیار، یکی از یاران حضرت رضا (ع)، نقل می‌کند: «روزی همراه امام بودم و هنگامی که به نزدیک دیوارهای توس رسیدیم، صدای ناله و گریه‌ای را شنیدم. به جستجوی این ناله رفتم و ناگهان جنازه‌ای را مشاهده کردم که آورده می‌شد.»

وی از قول راوی ادامه داد: «در این لحظه، حضرت از مرکب پیاده شدند و به سمت جنازه رفتند. ایشان جنازه را بلند کردند و چنان به آن چسبیدند که مانند کودکی به مادرش می‌چسبد. سپس به من نگاه کردند و فرمودند: «هر کس جنازه‌ای از دوستان ما را تشییع کند، مانند روزی که از مادر متولد شده، گناهانش پاک می‌شود.»

رئیس حوزه علمیه خواهران بختگان گفت: وقتی جنازه را کنار قبر گذاشتند، حضرت در کنار میت نشستند و دست مبارکشان را بر سینه او گذاشتند و فرمودند: «فلانی، به تو بشارت می‌دهم که از این پس هیچ ناراحتی نخواهی داشت.».

خواجه از قول راوی افزود: من عرض کردم: «فداتون بشم، آیا این مرد را می‌شناسید در حالی که شما برای اولین بار در اینجا قدم گذاشته‌اید؟» امام (ع) فرمودند: «موسی، آیا نمی‌دانی که اعمال شیعیان ما هر صبح و شام برای ما عرضه می‌شود؟ بنابراین اینگونه است که امامان (ع) از احوال ما آگاه هستند و به همین دلیل هر حاجتمندی که به سوی آن‌ها می‌رود، مورد توجه قرار می‌گیرد و حاجتش به نحو شایسته‌ای برآورده می‌شود.»

در پایان، وی با دعایی برای تقویت ایمان مردم و نزدیک‌تر شدن به فرج امام زمان (عج) گفت: خدا را قسم می‌دهیم که امام رضا (ع) نگاهی به دل‌های زار ما کند و به حق حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع) فرج امام زمان (عج) را نزدیک‌تر کند.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان