حالت تاریک
دوشنبه, 20 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
یاریگر اسلام باشید و امام را تنها نگذارید
وصیت شهید «کیامرث شاکری»؛

یاریگر اسلام باشید و امام را تنها نگذارید

شهید «کیامرث شاکری» در وصیت خود می‌نویسد: وصیت‌نامه این بنده کوچک خدا به ملت شهید پرور ایران این است که روحانیون و بخصوص امام را تنها نگذارید و اسلام را در هر حالی که هستید یاری نمایید که رستگاری شما در این است.

به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، شهید «کیامرث شاکری» یکم خرداد سال ۱۳۴۴ در شهرستان نی‌ریز دیده به جهان گشود. ۶ساله بود که راهی مدرسه شد. دوران ابتدایی را در مدرسه خاقانی گذراند. پدر ارتشی بود از این رو زندگی در شهرهای مختلف را تجربه کرده بود. مدتی را در فسا و سپس در نی‌ریز سکونت داشت. 

دوره ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت به پایان رساند. دوره دبیرستان را در مدرسه حضرت ولی عصر (عجل‌الله تعالی) در رشته انسانی گذراند. او دانش‌آموز بود که به عنوان آرپی‌جی زن راهی جبهه شد و سرانجام ۲۷ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در عملیات بیت‌المقدس منطقه فکه بر اثر اصابت ترکش به سر و صورت به شهادت رسید. پیکر پاکش در گلزار شهدای فسا به خاک سپرده شد.

متن وصیت شهید «کیامرث شاکری» به شرح زیر است: 

بسم‌الله الرحمن الرحیم یَا أَییّهَا الَّذِینَ آمَنُوا خُذُوا حِذْرَکُمْ فَانْفِرُوا ثُبَاتٍ أَوِ انْفِرُوا جَمِیعًا. سپاس خدایی که ما را هستی بخشود و توان داد. وصیت‌نامه این بنده کوچک خدا به ملت شهید پرور ایران این است که روحانیون و بخصوص امام را تنها نگذارید و اسلام را در هر حالی که هستید (خوشبختی و بدبختی) یاری نمایید که رستگاری شما در این است. خانواده‌های شهدا را تبریک و تسلیت گویید و آنهایی که در سوگ فرزندان و عزیزان خود نشسته‌اند، تسکین دهید.

وصیتم به خانواده و دوستانم این است که برای من گریه و زاری نکنند و به دوستانم بگویید خوشحال هستم که در این دنیای نابود شدنی و کوچک برای من دوستانی یک‌رنگ و صمیمی بودید.

وای که ما چقدر غافل بودیم که نماز جماعت و سایر کارهای عبادی را به درستی انجام نمی‌دادیم. وای که چقدر در این دنیا گناه کاریم. امیدوارم که با دادن خون بسیار بسیار ناقابل بتوانم ذره‌ای از عذاب آن دنیا را بر خود سهل کنم. وای که چقدر گفتار زیاد است و همین‌طور چقدر پشیمانی از کارهایی که در این دنیا کردم.

در آخر جمله یکی از شهدا که در حمله فتح‌المبین گفته است می‌نویسم خدایا جز شهید ما را نمیران. خدایا، خدایا تا انقلاب مهدی، خمینی را نگهدار، از عمر ما بکاه و به عمر او بیفزا؛ الهی آمین. والسلام

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!