حالت تاریک
دوشنبه, 20 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
۱۱ پروژه‌ سرمایه‌گذاری گردشگری فارس افتتاح شد
شیرازه گزارش می دهد:

۱۱ پروژه‌ سرمایه‌گذاری گردشگری فارس افتتاح شد

۱۱ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری با تمرکز بر اقامتگاه‌های بوم‌گردی با سرمایه‌گذاری ۵هزار میلیارد تومانی در فارس افتتاح شد. مسئولان بر لزوم امیدآفرینی برای رونق این صنعت در بهار ۱۴۰۵ تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، صبح امروز 19 بهمن‌ماه 1404 در شیراز همزمان با 6 استان کشور آیین افتتاح پروژه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری با حضور سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

در این آیین، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از افتتاح ۱۱ پروژه گردشگری در سطح استان خبر داد و بر لزوم امیدآفرینی و تلاش مضاعف برای رونق صنعت گردشگری در شرایط کنونی تأکید کرد.


بهزاد مریدی با اشاره به برگزاری نشست اخیر با فعالان گردشگری استان، اظهار کرد: در شرایط خاص و دشوار فعلی، دغدغه‌های فراوانی در حوزه گردشگری وجود دارد، اما باید با نگاه امیدوارانه و برنامه‌ریزی صحیح، مسیر توسعه این صنعت را هموار کرد.
وی افزود: همزمان با ایام دهه فجر، ۱۱ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در استان فارس افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد که عمده آن‌ها مربوط به اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شهر شیراز و سایر نقاط استان است.


مدیرکل میراث‌فرهنگی فارس با اشاره به اهمیت فصل بهار به‌ویژه ماه‌های فروردین و اردیبهشت در گردشگری استان، تصریح کرد: در صورت عدم فراهم‌سازی شرایط مناسب، بسیاری از فعالان این حوزه شغل خود را از دست خواهند داد که این موضوع در وضعیت فعلی، خسارت‌بار خواهد بود.
مریدی در پایان ابراز امیدواری کرد: استان فارس و شهر شیراز در فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۵ بتوانند به‌عنوان میزبانانی شایسته، از ظرفیت‌های گردشگری خود به‌درستی استفاده کرده و زمینه رونق این صنعت را فراهم کنند.

در ادامه این مراسم، مهدی پارسایی معاون هماهنگی گردشگری و امور زیارت استانداری فارس نیز با اشاره به اقدامات فرهنگی سال گذشته، گفت: تلاش شد با میزبانی رویدادهای فرهنگی، هنری و بین‌المللی، پیوند میان میراث‌فرهنگی و حوزه عمومی استان تقویت شود که این امر به افزایش سرمایه اجتماعی استان انجامید؛ از جمله این اقدامات، برگزاری جشن شب یلدا در اماکن گردشگری فارس بود که با استقبال گردشگران همراه شد.


وی افزود: همزمان با دهه فجر، بیش از ۲۰۶۶ پروژه در سطح استان فارس افتتاح می‌شود که نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته است. همچنین در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری، ۱۱ پروژه با حجم سرمایه‌گذاری پنج همت به بهره‌برداری می‌رسد.


پارسایی با اشاره به افزایش حضور گردشگران در استان، گفت: بنا بر اعلام رئیس جامعه هتلداران، هم‌اکنون هتل‌های استان میزبان حدود هزار نفر گردشگر به مدت ۱۰ روز هستند که این آمار، فراتر از ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده است.
وی ادامه داد: با بهره‌برداری از پروژه‌های گردشگری، ۵۵۸ تخت به ظرفیت اقامتی استان افزوده شده و ۶۴۸ فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.


معاون هماهنگی گردشگری و امور زیارت استانداری فارس در پایان ابراز امیدواری کرد: با حمایت وزارت میراث‌فرهنگی، تلاش‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و همراهی بخش خصوصی، برنامه‌های دولت و سند توسعه گردشگری فارس به نتایج مطلوب برسد.

انتهای‌خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!