گزارش تصویری؛
برگزاری مراسمراهپیمایی روز سیزدهمآبان در لارستان
مراسم روز دانشآموز با حضور حداکثری دانشآموزان و مسئولان لارستانی، در محل دادگستری لارستان، برگزار شد.
به گزارش سرویس چندرسانهای پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، سیزدهم آبان، روز فریاد آگاهی، شجاعت و ایستادگی نسل جوان در برابر ظلم و استکبار است؛ روزی برای گرامیداشت دانشآموزانی که با ایمان و بصیرت، راه عزت و سربلندی میهن را برگزیدند.
امسال در حالی این روز پرافتخار را گرامی میداریم که یاد و نام شهدای مظلوم حمله جنایتکارانه آمریکای صهیونیستی به منطقه کوهستانی کرمستج لارستان، در قلب مردم زنده است.
شهید دانشآموز یوسف درودی و شهید عامر صبوریان،دو نام در میان یادگاران مظلوم این جنایت که شهادتشان در تاریخ ۱۴۰۵/۰۱/۱۲، برگ دیگری از مظلومیت و ایستادگی مردم این سرزمین را رقم زد.
امروز، گرامیداشت روز دانشآموز تنها یادآوری یک مناسبت تاریخی نیست، تجدید پیمان با آرمانهای شهیدانی است که با خون پاک خود، معنای ایستادگی در برابر ظلم را به نسلهای آینده آموختند.
دانشآموز امروز، امید و آینده ایران است، آیندهای آگاه، شجاع و تسلیمناپذیر.
یاد و نام همه شهدای دانشآموز و شهدای مظلوم این سرزمین گرامی و راهشان پررهرو باد.
۱۳ آبان، روز دانشآموز و روز مبارزه با استکبار جهانی گرامی باد.
انتهای خبر/224224
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!