حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
وفاداری به ولایت؛ درس مکتب امام جواد(ع)
امام‌جمعه زرین‌دشت مطرح کرد:

وفاداری به ولایت؛ درس مکتب امام جواد(ع)

امام جمعه زرین‌دشت با استناد به سیره امام جواد(ع) و تمسک به راه شهدا؛ پایبندی به عهد و ارزش‌های انقلاب را رمز ماندگاری نظام دانست.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، حجت‌الاسلام غلامرضا دروندپور در خطبه‌های نمازجمعه بیست و پنجم اردیبهشت‌ماه ۱۴٠۵ شهر زرین‌دشت، ضمن تسلیت شهادت امام جواد (ع) گفت: بنا بر نقلی صحیح، ایشان در ماه رجب متولد و در ۲۵ سالگی به شهادت رسیدند که یکی از دردناک‌ترین مصائب شیعیان است.

 وی با اشاره به صلوات خاصه امام جواد (ع) افزود: در فرازی از این صلوات آمده «معدن الوفاء»؛ یعنی امام جواد (ع) معدن وفا هستند.

 امام‌جمعه زرین‌دشت با استناد به آیه «الْمُوفُونَ بِعَهْدِهِمْ إِذا عاهَدُوا» تصریح کرد: همان‌طور که یاران پیامبر (ص) و علی (ع) پای عهد خود ایستادند، امت امروز نیز پیمان بسته تا جان در بدن دارند، دست از ولایت و آرمان‌های انقلاب برندارند.

 دروندپور خاطرنشان کرد: اگر نشانه می‌خواهید به ۸ سال دفاع مقدس، شهید چمران، شهید همت، شهید کاظمی و شهید خرازی نگاه کنید به شهدای مدافع حرم، شهید حججی که سر از تنش جدا شد؛ اما از ولایت دست نکشید و شهید حاج‌قاسم سلیمانی که گفت مهم‌ترین شرط عاقبت‌بخیری، رابطه قلبی با ولایت است.

 وی با اشاره به شهادت دانش‌آموزان میناب و سردارانی چون پاکپور، موسوی، لاریجانی، حاجی‌زاده و سلامی خاطرنشان کرد: در رأس این داغ‌ها، خبر شهادت رهبر عزیزمان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است این غم‌ها در قلب ما تازه است، اما مسیر و آرمان‌خواهی ما را تغییر نمی‌دهد.

 امام‌جمعه زرین‌دشت گفت: امروز حفظ نظام انقلاب اسلامی از اوجب واجبات است و ما در شرایط جنگ احزاب به سر می‌بریم یک ساعت حضور شما در اجتماعات شبانه برای اتحاد مردم و مسئولین، ثوابش از عبادت انس و جن بیشتر است شهید حاج‌قاسم سلیمانی گفت «ایران حرم است؛ اگر این حرم از بین برود، حرم امیرالمؤمنین و امام حسین (ع) از بین خواهد رفت» امروز ایران مرکز اسلام و تشیع است که جهان را در برابر ظلم آمریکا بیدار کرده و فریاد «مرگ بر آمریکا» سر داده است.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!