حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
بانوان روستاهای بیضا پای کار آمدند
همبستگی بانوان جهادی بیضا با جبهه مقاومت؛

بانوان روستاهای بیضا پای کار آمدند

بانوان بسیجی شهرستان بیضا با پخت نان محلی و تهیه آجیل و تنقلات، در اقدامی خودجوش، حمایت خود را از رزمندگان جبهه مقاومت اعلام کردند.

به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما در پی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا و در واکنش به حمله تروریستی به کنسولگری ایران در دمشق که منجر به شهادت جمعی از فرماندهان و هموطنان عزیزمان شد، ملت ایران با حضور پرشور در تجمعات، راهپیمایی‌ها و رژه‌های خودرویی، انزجار و خشم خود را ابراز داشتند. در این میان، اقشار مختلف مردم با هر آنچه در توان دارند، به حمایت از رزمندگان شجاع جبهه مقاومت پرداخته و ارادت خود را به این عزیزان نشان می‌دهند.

در همین راستا، بانوان بسیجی عضو گروه‌های جهادی در روستاهای شهید آباد و شیخ عبود شهرستان بیضا، با حضور خودجوش و پرشور، اقدام به پخت نان یوخه محلی، نان محلی (نان شیرن و نان تیری) و همچنین تهیه و بسته‌بندی انواع آجیل، تنقلات و مواد غذایی نمودند. این اقدام خداپسندانه با هدف حمایت و پشتیبانی از رزمندگان دلیر اسلام که با رشادت و ایثار خود، نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی می‌کنند، صورت گرفته است.

شرکت‌کنندگان در این حرکت، هدف خود را در ابتدا کسب رضایت خداوند متعال و در مرحله دوم، جبران گوشه‌ای از زحمات و تلاش‌های بی‌دریغ رزمندگان اسلام در سنگرهای دفاع از میهن اسلامی اعلام کردند.

این اقدام نمونه‌ای بارز از وحدت، همبستگی، انسجام و همدلی مردم ایران است که همواره در بزنگاه‌های تاریخی و بحران‌ها، به اوج خود می‌رسد و نشان‌دهنده روحیه ایثار و مقاومت ملت ایران است.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!