حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
هماهنگی برای مصرف آب درودزن، سهم زرقان
معاون فرماندار زرقان:

هماهنگی برای مصرف آب درودزن، سهم زرقان

معاون فرماندار زرقان بر ضرورت مدیریت یکپارچه منابع آبی و حمایت از تولید تأکید کرد و از زمان‌بندی رهاسازی آب سد درودزن برای تقویت کشت و امنیت غذایی در این شهرستان خبر داد.

سجاد عزیزی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، از زمان‌بندی رهاسازی آب سد درودزن برای کشاورزان شهرستان زرقان خبر داد.

وی با اشاره به خروجی جلسه کارگروه مدیریت آب شهرستان اظهار داشت: رهاسازی آب کشاورزی از این سد نقش حیاتی در کاشت محصولات کشاورزی بخش‌های مختلف زرقان دارد و با هماهنگی‌های صورت گرفته، پس از شهرستان خرامه، نوبت به برداشت آب در این شهرستان رسیده است.

معاون فرماندار زرقان با تأکید بر اهمیت هماهنگی بین‌دستگاهی، مدیریت یکپارچه زنجیره تولید تا مصرف را ضروری خواند و افزود: پایش مستمر وضعیت نهاده‌ها، برنامه‌ریزی دقیق برای فصل کشت و نظارت بر بازار محصولات از ارکان اصلی تقویت امنیت غذایی است که باید با جدیت دنبال شود.

وی تصریح کرد: این نشست با حضور مدیر جهاد کشاورزی، بخشداری‌ها، هواشناسی و نمایندگان تشکل‌های کشاورزی برگزار شد و هماهنگی میان نهادهای اجرایی و بهره‌برداران، پیش‌شرط اصلی استفاده بهینه از منابع آبی تخصیص‌یافته است.

عزیزی در بخش دیگری از این گفتگو، با اشاره به نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان، بر ضرورت همکاری جدی‌تر بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی در پایداری مشاغل تأکید کرد.

وی در این باره گفت: بانک‌ها باید در جذب اعتبارات طرح‌های اشتغال‌زایی همکاری لازم را داشته باشند و با تسهیل در روند پرداخت تسهیلات، از کسب‌وکارهای خرد و متوسط حمایت عملی کنند.

معاون فرماندار زرقان در پایان خاطرنشان کرد: استمرار و پایداری مشاغل موجود مستلزم حمایت همه نهادهاست و از تمامی دستگاه‌های اجرایی انتظار داریم با رصد دقیق موانع حوزه اشتغال، برای رفع آن‌ها اقدامات عملی و فوری انجام دهند.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!