رئیس جمعیت هلالاحمر زریندشت:
جسد مرد ۳۷ساله در ارتفاعات شهرپیر پیدا شد
رئیس هلالاحمر زریندشت گفت: نجاتگران هلال احمر شهرستان زریندشت پس از ۱۰ ساعت جستجو در ارتفاعات شهرپیر، پیکر مرد ۳۷ ساله را به پایین کوه منتقل کردند.
به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از روابطعمومی جمعیت هلالاحمر شهرستان زریندشت، عبدالرحیم رهنما بیان کرد: شامگاه دوشنبه، ۱۴ اردیبهشتماه ۱۴۰۵، گزارشی مبنی بر مفقودی یک مرد ۳۷ ساله در کوههای شهرپیر واقع در کیلومتر ۳۵ جاده زریندشت به جهرم به هلالاحمر اعلام شد.
وی افزود: پس از هماهنگی با مرکز کنترل و هماهنگی استان (EOC)، بلافاصله نجاتگران تیم عملیاتی هلالاحمر زریندشت با دو دستگاه خودروی آمبولانس و تویوتا هایلوکس به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلالاحمر زریندشت گفت: پس از پیمایش مسیر صعبالعبور و با کمک مردم محلی، موفق شدند پس از ۱۰ ساعت جستجو به پیکر بیجان این فرد دسترسی پیدا کنند. سپس پیکر به پایین کوه انتقال داده شد و تحویل عوامل انتظامی و شهرداری گردید.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!