حالت تاریک
پنج‌شنبه, 07 آبان 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
علت گل‌آلود شدن آب شهرک گلستان
مسئول بازرسی اداره آب شمال‌غرب شیراز پاسخ داد:

علت گل‌آلود شدن آب شهرک گلستان

مسئول بازرسی اداره آب شهرک‌های شمال‌غرب شیراز با اشاره به طرح اتصال چاه‌ها برای افزایش پایداری شبکه، علت گل‌آلود شدن آب شهرک گلستان را به اجرای این طرح نسبت داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، در جریان برگزاری جلسه پرسش و پاسخ مردمی در شب ۲۴۱ از تجمعات میدانی شهرک گلستان شیراز، موضوع گل‌آلود شدن آب این شهرک از سوی شهروندان مطرح شد و مسئول بازرسی اداره آب شهرک‌های شمال‌غرب شیراز، به تشریح دلایل بروز این مشکل و اقدامات در دست انجام برای اصلاح شبکه آبرسانی پرداخت.

همت‌یار در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده درباره کیفیت آب شرب منطقه اظهار کرد: پیش از این، چنین مشکلی در شبکه آبرسانی وجود نداشته و بخشی از مسائل اخیر به اجرای طرح اتصال و رینگ شدن چاه‌های مناطق گلستان و دراک مربوط می‌شود.

وی با اشاره به اهداف اجرای این طرح افزود: اتصال چاه‌ها به یکدیگر با هدف افزایش پایداری شبکه آبرسانی، پیشگیری از بروز بحران و جلوگیری از قطع آب در شرایط اضطراری، از جمله در زمان جنگ، انجام شده است تا در صورت آسیب دیدن یکی از چاه‌ها، سایر چاه‌ها بتوانند تأمین آب را ادامه دهند.

مسئول بازرسی اداره آب شهرک‌های شمال‌غرب شیراز با بیان اینکه اجرای این طرح در بخش‌هایی از شبکه مشکلاتی ایجاد کرده است، تصریح کرد: اصلاح شبکه در دستور کار قرار دارد و برنامه‌ریزی‌های لازم برای رفع مشکلات موجود و بهبود وضعیت آبرسانی در حال انجام است.

همت‌یار همچنین درباره وضعیت لوله‌های مورد استفاده در شبکه آبرسانی توضیح داد: در بخش‌های جدید، عمدتاً از لوله‌های پلی‌اتیلن استفاده می‌شود و لوله‌های فلزی، آزبستی و سیمانی بیشتر مربوط به شبکه‌های قدیمی هستند. به گفته وی، عملیات اصلاح و بهسازی شبکه در برخی نقاط در حال انجام است.

این جلسه در راستای پاسخ‌گویی مستقیم مسئولان به مطالبات شهروندان برگزار شد و موضوع کیفیت آب شرب و ضرورت رفع مشکل گل‌آلودگی آن، از مهم‌ترین دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی مردم شهرک گلستان بود. شهروندان امیدوارند با اجرای اقدامات اصلاحی، کیفیت آب شرب منطقه بهبود یابد و مشکلات موجود در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

خبرنگار:الهه محمدیان 

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر