حالت تاریک
شنبه, 17 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
قهرمانی کونگ‌فوکاران پاسارگاد در فارس
شیرازه گزارش می‌دهد؛

قهرمانی کونگ‌فوکاران پاسارگاد در فارس

تیم کونگ‌فو و هنرهای رزمی پاسارگاد با کسب ۸ مدال رنگارنگ در مسابقات انتخابی کشور استان فارس، عنوان قهرمانی را ازآن خود کرد، و با این موفقیت جواز حضور در رقابت‌های کشوری را به دست آوردند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، مسابقات مبارزات نیمه‌آزاد و آزاد انتخابی کشور فدراسیون کونگ‌فو استان فارس به میزبانی شهر شیراز برگزار شد، و تیم قدرتمند شهرستان پاسارگاد با کسب ۸ مدال رنگارنگ، موفق به کسب عنوان قهرمانی و راهیابی به رقابت‌های کشوری شد.

در این رقابت‌ها مرصاد حسین‌پور، سپهر منوچهری، محمدجواد مرادی، علی حسینی، امیرحسین رحمانی، پرهام حسین‌پور، محمدطاها کریمی و اسماعیل چراغی به‌عنوان ورزشکاران تیم پاسارگاد حضور داشتند.

استاد رضوانی مربی تیم پاسارگاد و مربی تیم منتخب فارس در مسابقات کشوری نیز تیم استان را در این رقابت‌ها همراهی خواهد کرد.

گفتنی است سیروس منوچهر به‌عنوان سرپرست، تیم اعزامی پاسارگاد را در این مسابقات همراهی کرد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!