
حجتالاسلام انجوینژاد مطرح کرد:
ادبیات «ظالم با ظالم درافتاده» ترفند وهابیت است
حجتالاسلام انجوینژاد با رد دیدگاه سطحینگرانه برخی نسبت به جنگ ایران و اسرائیل، این ادبیات را ترفندی از سوی وهابیت افراطی خواند و تصریح کرد: جمهوری اسلامی همواره در پی دفاع و پایبندی به اخلاق انسانی بوده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، حجتالاسلام انجوینژاد در مراسم شب ششم محرم در باغ جنت شیراز با اشاره به اینکه برخی به صورت سطحی درباره جنگ ایران و اسرائیل میگویند؛ «ظالم با ظالم درافتاده» گفت: این ادبیات در واقع نشاندهندۀ ترفندهای وهابیهای تندرو است. اما حقیقت این است که در دوره فعلی، حیثیت گروههای تکفیری و افراطی به پایان رسیده و اعتبار آنها تضعیف شده است.
وی گفت: موضوع دیگری که در حوادث اخیر مورد بررسی قرار گرفت، «بذر شیطان» بود که در دلها کاشته میشود.
انجوینژاد افزود: اگر این بذر را شناسایی کنید، نجات ممکن است؛ اما اگر به آن توجه نشود، به تدریج مرض در دل رشد میکند و منجر به معاصی خواهد شد.
وی همچنین یادآور شد: امام معصوم به ما یادآوری میکند که اگر فردی نتواند یک گناه کوچک را مدیریت کند، در واقع به بصیرتی نسبت به دل خود نیاز دارد.
مسئول کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز با اشاره به جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی گفت: اگر کسی در این جنگ بیطرف است، باید بررسی کند که چه بذرهایی در دلش کاشته شده که به این بیتفاوتی رسیده است. این بیطرفی گاهی نتیجه بیماریهای پنهان قلبی است.
وی افزود: پنج خلق مذموم که ریشۀ بسیاری از گناهان هستند، عبارتنداز: بخل، حسادت، غضب، کبر، کینه.
مسئول کانون رهپویان وصال گفت: این رذایل در آزمونهای الهی خود را نشان میدهد. کسی که دچار این بیماریها است، ممکن است نتواند در زمان آزمون الهی به خوبی عمل کند.
انجوینژاد به گناهان نابخشودنی اشاره کرد و افزود: اگر منشأ آنها اخلاقی مذموم باشد، استمرار خواهد داشت و بخشیده نخواهد شد. گناهان به ویژه حقالناس تا زمانی که جبران نشوند، بخشیده نخواهند شد.
مسئول کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز توضیح داد: در جنگها و بحرانها، افرادی که خود را مصون میپندارند، بیشتر به لغزش میافتند. واقعیت این است که اخلاق پنهان آنها در زمان بحران خود را نشان میدهد.
عادیسازی جنایت؛ عملیات روانی دشمن
انجوینژاد به واقعیت عادیسازی جنایت توسط دشمنان اشاره و بیان کرد: حرمت انسان در دین اسلام از کعبه بالاتر است و نباید اجازه دهیم که پروژه عادیسازی دشمن، خشم و بغض ما را تحت تأثیر قرار دهد.
وی تأکید کرد: ما اهل آغاز جنگ نیستیم و در جنگهای پیشین همواره بر دفاع و اخلاق انسانی تأکید داشتهایم.
انجوینژاد پیروزی در جنگ را عمل به تکلیف دانست و گفت: «خدا نمینگرد که چه کار بزرگی کردهاید، بلکه به اندازه تلاش و مایهگذاری شما توجه میکند.»
مسئول کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز گفت: در شور حسینی، مردم باید خود را درگیر کنند. صرف یک جمله، پیام یا کمک ساده میتواند تأثیرات عمیقی داشته باشد. اهمیت در مایهگذاری است، نه بزرگی کار.
وی در پایان افزود: وظیفه همه تلاش برای درک عمیق و عملی از مسائل و تعامل درست با دیگران و مقاوت در برابر نفوذ دشمنان است.
پایان خبر/224224
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!