حالت تاریک
جمعه, 20 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
پرهیز از دوقطبی‌سازی؛ رمز پیروزی در نبرد ترکیبی
امام جمعه شیراز تأکید کرد:

پرهیز از دوقطبی‌سازی؛ رمز پیروزی در نبرد ترکیبی

امام جمعه شیراز با تبیین ابعاد نبرد ترکیبی دشمن، بر لزوم هوشیاری در برابر تحریک گسل‌های داخلی تأکید کرد و گفت: در شرایط کنونی، حفظ امنیت و وحدت ملی تنها رمز اصلی پیروزی و مقابله با توطئه‌های بیگانگان است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در خطبه اول نماز جمعه شیراز با اشاره به فرازهایی از خطبه متقین در نهج‌البلاغه، به تشریح ویژگی‌های مؤمنان و دانشمندان در جامعه پرداخت و اظهار کرد: نخستین ویژگی بارز اهل تقوا در عرصه اجتماع، دانش و آگاهی توأم با خشیت الهی است؛ چراکه علم حقیقی، ادعایی نیست و انسان را به پرهیزکاری رهنمون می‌سازد.

وی با تأکید بر نقش‌آفرینی اجتماعی عالمان افزود: تفاوت اساسی عالم و عابد در خدمت به خلق است؛ عابد برای نجات خود تلاش می‌کند، اما عالم تمام توانش را برای دستگیری و نجات جامعه از انحراف و گمراهی به کار می‌بندد. از این رو، ادبیات انقلابی‌گری نباید به سمتی برود که افراد به‌سرعت طرد یا حذف شوند، بلکه جاذبه دینی و انقلابی باید همواره بر دافعه غلبه داشته باشد.

امام‌جمعه شیراز «حلم و خردورزی» را دومین شاخصه مهم متقین دانست و بیان کرد: حلم در واقع مایه کمال عقل و توانمندی در کنترل خشم است. سیره پیامبر اکرم (ص) پس از واقعه احد و هنگام فتح مکه گواه روشنی است که بردباری و کرامت نفس، چگونه دل‌ها را متحول کرد و سبب ورود فوج‌فوج مردم به دین اسلام شد.

آیت‌الله دژکام با گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مدنی و سالگرد ارتحال آیت‌الله طالقانی، به الگوی رفتاری شهید مدنی در مواجهه با حوادث اوایل انقلاب اشاره و تصریح کرد: شهید مدنی با صبر و سعه‌صدر در برابر تندروی‌ها ایستادگی کرد و همان حلم باعث بازگشت و هدایت بسیاری از گمراهان به دامن انقلاب شد.

وی در پایان با تأکید بر لزوم وحدت و پرهیز از اختلافات داخلی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی، اگر در میان جریانات و گروه‌های داخلی خطایی دیده شد، شایسته‌ترین شیوه هدایت و مدارا است. کشاندن مسائل به نزاع و تنش‌های درونی تنها موجب خشنودی «شیطان بزرگ» می‌شود و رفتار عاقلانه آن است که دشمن را ناامید و منزوی کند.

رمز پیروزی در جنگ ترکیبی، وحدت ملی است

 آیت‌الله لطف‌الله دژکام در خطبه دوم نماز جمعه شیراز با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۵ با عنوان «اقتصاد مقاومتی در سایه امنیت ملی و وحدت ملی»، به تبیین ابعاد نبرد ترکیبی پرداخت و اظهار کرد: موفقیت‌های چشمگیر میدان و اقتدار نظامی کشور، دشمن را به ضعف خود در تقابل سخت آگاه کرده است؛ از این رو تمرکز معاندان بر تحریک گسل‌های داخلی و ایجاد دوقطبی در میان آحاد جامعه قرار گرفته است.

وی با تأکید بر لزوم هوشیاری و پرهیز از بهانه‌دادن به دست بیگانگان افزود: در نبرد ترکیبی، دفاع از کیان اسلام و عزت ایران مسئولیتی همگانی است و مفهوم «بعثت مردم» یعنی به میدان آمدن تمام ظرفیت‌های مردمی در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی در کنار دولت و نهادهای اجرایی.

امام‌جمعه شیراز با ذکر خاطره‌ای آموزنده از ایثار و مردانگی رزمندگان در دوران دفاع مقدس با وجود اختلاف‌نظرهای فردی، خاطرنشان کرد: احزاب و جریان‌های مختلف سیاسی باید رسم جوانمردی را حفظ کنند؛ امروز زمان صف‌آرایی واحد در برابر دشمن است و نباید به اختلافات دامن زد، چرا که رمز اصلی پیروزی، حفظ امنیت و وحدت ملی است.

آیت‌الله دژکام سرمایه‌گذاری ۹۰ هزار میلیارد تومانی بخش مردمی در استان فارس طی هفته دولت را نشانه‌ای روشن از اراده عمومی در سنگر اقتصادی خواند و ابراز امیدواری کرد این مشارکت و پیشتازی در ادامه سال افزایش یابد.

وی در پایان با اشاره به اعتراف محافل جهانی به ظهور ایران به‌عنوان قدرتی تأثیرگذار و با استناد به آیات پایانی سوره نحل تأکید کرد: تداوم این مسیر عزت‌بخش نیازمند شکیبایی، توکل به وعده نصرت الهی و امید به آینده است؛ تا زمانی که پیوند مردم و ولایت ناگسستنی باشد، مکر و توطئه‌های دشمنان راه به جایی نخواهد برد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر