حالت تاریک
شنبه, 17 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
اقدامات اجرایی جهت رفع مشکل ناترازی انرژی
فرماندار شهرستان خفر مطرح کرد:

اقدامات اجرایی جهت رفع مشکل ناترازی انرژی

فرماندار شهرستان خفر از اهم اقدامات اجرایی جهت رفع ناترازی انرژی و تأمین برق پایدار در شهرستان خفر خبر داد.

مجتبی براکه فرماندار شهرستان خفر در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، از اقدامات عملی صورت گرفته در راستای رفع مشکلات ناترازی انرژی در شهرستان خبر داد و گفت: با عنایت به ضرورت تأمین پایدار انرژی و رفع مشکلات ناشی از ناترازی برق، با تلاش مجموعه فرمانداری شهرستان خفر و کمک مدیران پرتلاش دستگاه‌های اجرایی شهرستان «منابع طبیعی، توزیع برق، امور اراضی، محیط زیست» و حمایت‌های دکتر امیری استاندار محترم فارس و دکتر رضایی نماینده محترم مردم شریف شهرستان‌های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی، رئيس کمیسیون عمران و با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اقداماتی مؤثر و برنامه‌ریزی‌ شده به مرحله اجرا درآمده است.  

وی بیان کرد: در این راستا، فراهم‌سازی مقدمات احداث ساختگاه‌های نیروگاه‌های خورشیدی ۳ مگاواتی در پنج فیدر شهرستان « خاوران، تادوان، آبادشاپور، شهر خفر و آبسرد» از جمله اقداماتی است که با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و استانداردهای جهانی، گام مهمی در جهت کاهش وابستگی به منابع فسیلی و تقویت زیرساخت‌های انرژی منطقه برداشته است.  

فرماندار شهرستان خفر افزود: از اهم اقدامات اجرایی صورت‌ گرفته می‌توان از احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت‌های متناسب جهت تأمین بخشی از برق مورد نیاز شهرستان، جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدف ارتقای بهره‌وری و توسعه پایدار انرژی‌های تجدیدپذیر، بهینه‌سازی شبکه توزیع برق به منظور کاهش خسارات ناشی از ناترازی و مدیریت مصرف انرژی، کاهش آثار زیست‌محیطی ناشی از مصرف سوخت‌های فسیلی و حرکت به سوی انرژی‌های پاک و تدوین برنامه‌های توسعه‌ای جهت گسترش ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی و بهبود زیرساخت‌های برق شهرستان نام برد.

مجتبی براکه گفت: با اجرای این طرح‌ها، شهرستان خفر در مسیر دستیابی به پایداری انرژی و کاهش مشکلات ناشی از قطعی برق گام‌های اساسی برداشته است. امید است که با حمایت و همراهی مردم شریف، روند توسعه و بهره‌برداری از این پروژه‌ها تسریع گردد و شاهد تأمین مطلوب و پایدار برق در منطقه باشیم.  

وی درپایان از حسن همکاری و بردباری مردم عزیز، قدردانی کرد و گفت: امیدوارم با همدلی و تلاش جمعی، آینده‌ای روشن و پایدار برای شهرستان خفر رقم بخورد.  

انتهای خبر/224224

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!