حالت تاریک
چهارشنبه, 25 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
اعتراض به سکوت جهان در قبال نسل‌کشی غزه
رئیس‌جمهور ونزوئلا مطرح کرد:

اعتراض به سکوت جهان در قبال نسل‌کشی غزه

رئیس‌جمهور ونزوئلا بامداد چهارشنبه گفت: آنچه امروزه در غزه و سراسر فلسطین رخ می‌دهد، نقشه‌ای سیستماتیک برای نابودی یک ملت است.

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از صدا و سیما؛ «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا بامداد چهارشنبه با لحن تندی از سکوت و انفعال جهانیان در برابر کشتار مردم فلسطین و جنگ غزه انتقاد کرد.

مادورو درباره اجلاس صلح غزه که در بوگوتا (پایتخت کلمبیا) برگزار شد، گفت: این نشست واکنشی اخلاقی و سیاسی به جنایات و مصونیت [اسرائیل] از مجازات است»

شبکه «المیادین» به نقل از وی گزارش داد: ما با قاطعیت و خشم از سکوت جهان در برابر نسل‌کشی جاری علیه فلسطینیان، انتقاد و اعتراض می‌کنیم.

رئیس‌جمهور ونزوئلا توضیح داد: آنچه امروز در غزه و سراسر فلسطین شاهد آن هستیم، درگیری بین طرف‌های برابر نیست، بلکه یک نقشه سیستماتیک برای نابودی یک ملت و ریشه‌کن کردن هویت آنها است.

مادورو ادامه داد: هر بمبی که بر روی بیمارستان، مدرسه یا خانه فلسطینیان انداخته می‌شود، نه تنها جان بی‌گناهان را می‌گیرد، بلکه پایه‌های صلح جهانی را نیز نابود می‌کند.

طبق این گزارش، وی همچنین افزود: ما بار دیگر تأکید می‌کنیم که فلسطین حق موجودیت، مقاومت و زندگی آزاد در یک کشور کاملاً مستقل با پایتختی قدس شرقی را دارد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!