حالت تاریک
شنبه, 09 آبان 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
اصلاح مشکلات اقتصادی؛ نیازمند مسئولان دغدغه‌مند و ولایت‌مدار
امام جمعه قیروکارزین مطرح کرد:

اصلاح مشکلات اقتصادی؛ نیازمند مسئولان دغدغه‌مند و ولایت‌مدار

امام جمعه قیروکارزین بیان کرد: اصلاح اقتصاد در گرو انتخاب مسئولانی دغدغه‌مند و ولایت‌مدار و نیازمند تلاش مضاعف مسئولان برای رفع موانع اقتصادی و تبعیت از رهنمودهای رهبری است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، حجت الاسلام محمدرضا صداقت در خطبه های نماز جمعه این هفته، با اشاره به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان، روز دانش‌آموز را به فرهنگیان، دانش‌آموزان و دانشجویانی که در خط امام، انقلاب و نظام اسلامی ایستادگی کردند و عزت خود و خاک خود را با هیچ چیزی عوض نکردند، تبریک گفت و با تأکید بر ضرورت شناخت استکبار جهانی بیان کرد : دانش‌آموزان و دانشجویان باید دشمن خود را بشناسند و آگاهی لازم را در این زمینه به دست آورند.

حجت الاسلام محمدرضا صداقت  با اشاره به جایگاه بسیج دانش‌آموزی و ضرورت شناخت صحیح دشمن، روز بسیج دانش‌آموزی را فرصتی برای آگاهی نسل نو از نقشه‌های دشمن علیه وطن و ملت دانست و با تأکید بر ضرورت تحلیل سخنان و مواضع دشمن اظهار داشت که نباید فریب حرف‌های قشنگ دشمن را خورد و بدون شناخت و آگاهی آن‌ها را پذیرفت.

ضرورت برخورداری از سواد و قدرت تحلیل در فضای مجازی
حجت الاسلام صداقت با اشاره به ضرورت برخورداری از سواد و قدرت تحلیل در فضای مجازی، تصریح کرد: فضای مجازی سواد، فهم و تحلیل درست می‌خواهد تا افراد در آن غرق نشوند و دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان باید حقایق و واقعیت‌ها را آن‌گونه که هست، بشناسند و بفهمند.

تفکیک اصل نظام از عملکرد افراد
 صداقت با تأکید بر اینکه ضعف‌ها و مشکلات کشور را نباید به اصل جمهوری اسلامی نسبت داد، اظهار داشت: جمهوری به معنای حضور مردم در صحنه، شرکت در انتخابات و انتخاب مسئولان به دست مردم است و محتوای جمهوری اسلامی نیز اسلام، دین خدا، قرآن و کلام خداست؛ بنابراین کوتاهی‌ها و حتی خیانت برخی مسئولان را نباید به حساب اصل نظام گذاشت و باید میان اصل نظام و عملکرد افراد تفاوت قائل شد.

جایگاه مردم در ساختار جمهوری اسلامی
وی با تأکید بر جایگاه مردم در ساختار جمهوری اسلامی، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی مردم صاحب رأی و انتخاب هستند و بر سرنوشت خود تسلط دارند و وقتی ۲۰ میلیون نفر رأی می‌دهند، ۱۹ میلیون نفر دیگر باید به انتخاب اکثریت تمکین کنند؛ بنابراین اگر مسئول قوی انتخاب نشود، این مسئله به خود مردم بازمی‌گردد؛ چراکه انتخاب مسئولان بر عهده خود مردم است.

ضرورت آشنایی نسل جدید با واقعیت‌های جمهوری اسلامی
امام جمعه قیروکارزین با تأکید بر ضرورت آشنایی نسل جدید با واقعیت‌های جمهوری اسلامی، اظهار داشت: از ابتدا تاکنون صحبت کردن، انتقاد کردن و طرح مسائل در جمهوری اسلامی ممنوع نبوده و مردم می‌توانند انتقاد کنند و پاسخ آن را بشنوند؛ بنابراین باید درباره عملکرد مسئولان و نقش مردم در انتخاب آنان بیشتر کار شود تا فرزندان با واقعیت‌ها آشنا شوند و دشمن و نقشه‌های او را بشناسند.

اقتدار ایران در عرصه بین‌المللی
 حجت الاسلام محمدرضا صداقت با اشاره به جایگاه بین‌المللی ایران و نقش رهبری امام راحل و رهبر شهید در اقتدار کشور، اظهار داشت: امروز به برکت رهبری شهید ما و امام راحل، ایران در دنیا به‌عنوان یک ابرقدرت مطرح است و در برابر قدرت‌های جهانی که قصد تکه‌تکه کردن، تجزیه و بلعیدن ایران را دارند، ایستاده و به آن‌ها سیلی زده است و با قدرت در جایگاه خود قرار گرفته و به پیشرفت ادامه می‌دهد.

پیشرفت توان دفاعی و نظامی کشور 
حجت الاسلام صداقت با تأکید بر پیشرفت توان دفاعی و نظامی کشور، اظهار داشت: امروز تعمیرات و اورهال هواپیماها را خودمان انجام می‌دهیم، هواپیما و موشک می‌سازیم و موشک‌ها و پهپادهای تولیدشده به دست جوانان، نوجوانان و دانشمندان ایرانی به‌گونه‌ای است که آمریکایی‌ها از روی آن‌ها مهندسی معکوس انجام می‌دهند؛ و این نشان‌دهنده نیاز آن‌ها به فناوری تولیدشده در ایران است.


 صداقت با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، اظهار داشت: بزرگ‌ترین مشکل امروز کشور اقتصاد است، اما قابل حل است و اگر دولت‌ها به توصیه‌های رهبر شهید درباره جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی عمل می‌کردند، وضعیت اقتصادی می‌توانست متفاوت باشد؛ همچنین مسئولان باید با تلاش مضاعف برای حل مشکلات مردم و کشور اقدام کنند، چراکه ایران با دشمنی استکبار جهانی مواجه است و شرایط کشور نیازمند کار و تلاش مضاعف است.

انتقاد از قیمت‌گذاری محصولات پتروشیمی

امام جمعه قیروکارزین با انتقاد از قیمت‌گذاری محصولات پتروشیمی بر اساس دلار و بورس انگلیس، اظهار داشت: کارخانه‌هایی که مواد اولیه، کارگران، کارشناسان و فناوری آن‌ها داخلی است، نباید محصولات خود را با نرخ‌های خارجی قیمت‌گذاری کنند؛ چراکه این روند بر هزینه تولید و تأمین اقلام مورد نیاز مردم، حتی در بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها تأثیر می‌گذارد و محصولات پتروشیمی متعلق به مردم است و باید بر اساس ریال و هزینه‌های داخلی قیمت‌گذاری شود؛ اقتصاد کشور با انتخاب مسئولان دغدغه‌مند و ولایت‌مدار قابل اصلاح است.

لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی

 حجت الاسلام صداقت با اشاره به افزایش هزینه گاز هم‌زمان با نزدیک شدن فصل زمستان، به افزایش هفت، هشت تا ۱۰ برابری قیمت گاز نسبت به گذشته، اظهار داشت: ممکن است قبض گاز پنج میلیون تومانی سال گذشته امسال به ۵۰ میلیون تومان برسد؛ بنابراین با توجه به مشکلات تأمین گاز ناشی از جنگ، مردم باید در مصرف گاز، برق و آب صرفه‌جویی کنند و با پرهیز از هدررفت انرژی، دولت را در عبور از گرانی‌ها و سختی‌های موجود همراهی کنند.


 صداقت با اشاره به برنامه دیدار با مسئولان شهرستان و گرامیداشت روز پدافند غیرعامل، از تلاش‌ها و دغدغه‌مندی فرماندار قدردانی کرد و با ابراز امیدواری برای توفیق بیشتر وی و همه مسئولان شهرستان، بر ضرورت ارائه خدمات بیشتر به مردم و گره‌گشایی از مشکلات آنان تأکید کرد.

مدیریت مصرف گاز و لزوم اطلاع‌رسانی

فرماندار قیرو‌کارزین نیز در مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه این شهرستان با تأکید بر نحوه محاسبه هزینه گاز اظهار داشت: گاز گران نشده و مصرف نرمال هر خانواده با قیمت پارسال محاسبه می‌شود، اما مصرف غیرنرمال به‌صورت تصاعدی خواهد بود و هرچه مصرف غیرمتعارف‌تر باشد، میزان تصاعد افزایش می‌یابد؛ به‌گونه‌ای که در صورت رعایت نکردن الگوی مصرف، قیمت گاز ممکن است تا ۱۰۰ برابر محاسبه شود، بنابراین با توجه به ضرورت تأمین گاز نیروگاه‌ها در زمستان، مردم باید این موضوع را به‌ویژه به افراد فاقد دسترسی به رسانه‌ها اطلاع‌رسانی کنند.

اهمیت و ضرورت پدافند غیرعامل

کاوه بهلولی قشقایی با تأکید بر ضرورت توجه به پدافند غیرعامل اظهار داشت: پدافند غیرعامل به معنای حفظ آمادگی برای روزهای سخت است و باید برای حوادث احتمالی، از جمله زلزله‌ای مشابه زلزله سال 1351، در بخش‌های منابع آب، برق، ایستگاه‌های گاز و مدارس برنامه‌ریزی کنیم و آمادگی لازم را داشته باشیم، چراکه طی پنج، شش سال گذشته این موضوع در کشور جدی گرفته شده و همین آمادگی کمک می‌کند بحران‌ها را سریع‌تر پشت سر بگذاریم.

تهاجم به زیرساخت‌ها و اجرای برنامه‌های پدافندی

بهلولی قشقایی با اشاره به تهاجم به زیرساخت‌های کشور در حوزه برق، گاز و تلفن، بر ضرورت جدی گرفتن آموزش پدافند غیرعامل و طراحی و اجرای برنامه‌های پدافندی حتی در محیط خانه تأکید کرد و با بیان اینکه هدف اصلی پدافند غیرعامل آمادگی برای روز مبادا است، ابراز امیدواری کرد چنین روزی هرگز فرا نرسد، اما همه افراد از جمله غیرنظامیان، پیشکسوتان، افراد مسن و ریش‌سفیدان باید آمادگی لازم را داشته باشند.

اهمیت و دشواری سرشماری جمعیت شهرستان

بهلولی با اشاره به اهمیت سرشماری جمعیت شهرستان، این موضوع را یکی از مسائل بسیار مهم و دشوار دانست و اظهار داشت: میزان آرد اختصاص‌یافته، سرانه بنزین پمپ‌بنزین‌ها و سایر سهمیه‌ها بر اساس آمار جمعیت تعیین می‌شود، درحالی‌که به دلیل قرار گرفتن شهرستان در محورهای مواصلاتی، افراد غیربومی نیز از آرد، سوخت و امکانات شهرستان استفاده می‌کنند، اما در آمار جمعیتی محاسبه نمی‌شوند و اگر داده‌های آماری دقیق و صحیح نباشند، مشکلات شهرستان افزایش می‌یابد، به‌ویژه اینکه ارتباط مسافران و جمعیت غیربومی با شهرستان و استفاده آنان از امکانات آن اکنون حادتر شده است.

فرماندار قیرو‌کارزین با درخواست همکاری مردم در اجرای دقیق سرشماری اظهار داشت: از همه اهالی شهرستان و حاضران در نماز جمعه درخواست می‌کنم با مجموعه آمارگیران همکاری کنند و اجازه ندهند اطلاعات حتی یک نفر از قلم بیفتد، همچنین بخشی از اطلاعات با کمک مردم و بخش دیگری از طریق داده‌های بانک‌ها، آموزش‌وپرورش، شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت و معدن تکمیل شود تا آمار جمعیتی دقیق‌تر و سهم شهرستان متناسب با جمعیت واقعی آن تعیین شود.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر