فرماندهی انتظامی زرقان خبر داد:
کشف ۳۰ تن گوشت احتکار شده در زرقان
فرمانده انتظامی زرقان از کشف ۳۰ تن گوشت گوساله احتکار شده به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
احسان میرزایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، اظهار داشت: در راستای اجرای طرحهای مقابله با محتکران کالاهای اساسی و با توجه به کمبود گوشت گوساله در بازار، مأموران پلیس اطلاعات شهرستان زرقان موفق شدند یک انبار احتکار گوشت گوساله را شناسایی کنند.
وی ادامه داد: مأموران پس از انجام تحقیقات لازم و حصول اطمینان از احتکار کالا در انبار مذکور، با هماهنگی مرجع قضایی به محل اعزام و در بازرسی از این انبار، مقدار ۳۰ تن گوشت احتکار شده کشف کردند.
رئیس پلیس شهرستان زرقان با بیان اینکه ارزش کالاهای کشف شده توسط کارشناسان مربوطه، ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: مالک انبار شناسایی و به همراه پرونده تشکیل شده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
خبرنگار: مصطفی فارسی
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!