حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
مردم، نبض تپنده هویت ملی شهر
شهردار زرقان مطرح کرد:

مردم، نبض تپنده هویت ملی شهر

شهردار زرقان، حضور مردم در برنامه‌های فرهنگی و ملی را به «نبض تپنده هویت ملی» تشبیه کرد و بر تلاش شهرداری برای تقویت روحیه ملی و خدمت‌رسانی بی‌وقفه به شهروندان، حتی در شرایط دشوار، تأکید نمود.

 محمود صانعی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، با اشاره به نقش بی‌بدیل مردم در تقویت روحیه ملی، اظهار داشت: حضور مردم در کنار ما، مانند رگ‌هایی است که به کالبد شهر جان می‌بخشد و هویت ملی ما را زنده نگه می‌دارد.

وی با تشریح اقدامات شهرداری زرقان از ابتدای جنگ تحمیلی، گفت: تمام تلاش ما بر این بوده تا خللی در خدمات‌رسانی به مردم ایجاد نشود و همزمان، با برنامه‌هایی چون نصب پرچم بزرگ کشور در ورودی شهر، روحیه ملی را تقویت کنیم.

 شهردار زرقان اظهار کرد: استقبال کم‌نظیر مردم از این اقدام، حتی در شرایط سخت آب و هوایی و در ساعات پایانی شب، نشان از تعلق خاطر عمیق آنان به ارزش‌های ملی دارد.

صانعی با تقدیر از حضور پرشور مردم در مراسم به اهتزاز درآوردن پرچم، این اقدام را نمادی از تقویت باورهای ملی دانست و گفت: حضور گسترده مردم، حتی با پذیرش مخاطرات احتمالی در ورودی پرتردد شهر، قابل تقدیر است. در این راستا، از همکاری نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی نیز سپاسگزاریم.

وی همچنین به برپایی موکب‌های مردمی در سطح شهر اشاره کرد و افزود: این موکب‌ها با همت و مشارکت مردم اداره می‌شوند و شهرداری در بخش لجستیک و پشتیبانی از آن‌ها همکاری می‌کند.

شهردار زرقان در ادامه به چالش‌های ناشی از سیل اخیر پرداخت و ضمن تقدیر از تلاش شبانه‌روزی پرسنل شهرداری و ستاد بحران، خاطرنشان کرد: علی‌رغم بارش بی‌سابقه و حجم سنگین آب در مدت زمان کوتاه، با تمهیدات اندیشیده شده و حضور به موقع عوامل اجرایی، توانستیم در کمتر از ۲۴ ساعت، بسیاری از مشکلات را مرتفع سازیم. مردم نیز با همراهی خود، ما را در این امر یاری رساندند.

صانعی با اشاره به شرایط اقتصادی فعلی و محدودیت‌های مالی، بر تلاش برای اجرای پروژه‌های عمرانی تأکید کرد و وعده داد: با وجود چالش‌های مالی، به ویژه با کمرنگ شدن فعالیت بانک‌ها، با مدیریت صحیح، وقفه ای در پروژه‌های عمرانی ایجاد نخواهیم کرد و ان‌شاءالله در اردیبهشت ماه شاهد بهره‌برداری از چندین پروژه عمرانی مهم در سطح شهر خواهیم بود.

انتهای خبر/224224

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!