حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
توافق با آلومینیوم نهایی شد؛

گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال

محمد خلیفه جوان شایسته مرودشتی و سنگربان تیم ملی و باشگاه آلومینیوم اراک به جمع آبی‌پوشان پایتخت می‌پیوندد.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه» به نقل از ورزش سه، باشگاه استقلال تهران پس از یک فصل پرچالش در خط دروازه، بار دیگر برای جذب محمد خلیفه، دروازه‌بان جوان و آینده‌دار مرودشتی تیم آلومینیوم اراک وارد عمل شده و این انتقال حالا بیش از هر زمان دیگری به نهایی شدن نزدیک است.

آبی‌پوشان پایتخت که در فصل اخیر با حضور همزمان آنتونیو آدان و حبیب فرعباسی نیز نتوانستند مشکلات خود در چارچوب دروازه را برطرف کنند، از تابستان ۱۴۰۴ تاکنون خلیفه را زیر نظر داشتند. استقلالی‌ها سال گذشته نیز مذاکرات جدی برای جذب این گلر جوان انجام داده بودند اما مخالفت سیدمجتبی حسینی باعث شد او در اراک ماندنی شود.

با این حال، در روزهای اخیر مدیران استقلال و آلومینیوم بر سر مبلغ رضایت‌نامه این دروازه‌بان به توافق نهایی رسیده‌اند. محمد خلیفه که این روزها در اردوی تیم ملی ایران حضور دارد، تاکنون مذاکره مستقیمی با استقلال نداشته و تمرکز خود را روی درخشش در ترکیب تیم ملی و رسیدن به جام جهانی ۲۰۲۶ گذاشته است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!