حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
شورا نهادی مقدس درتعیین سرنوشت مردم است
فرماندار مرودشت:

شورا نهادی مقدس درتعیین سرنوشت مردم است

فرماندار مرودشت در پیامی روز ملی شوراها را تبریک گفت و از شورا به عنوان نهادی مقدس در نظام جمهوری ایلامی یاد کرد

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»،مسعود طهماسبی فرماندار در پیامی فرارسیدن نهم اردیبهشت ماه، روز شوراها را تبریک گفت.

متن پیام بشرح زیر است:

باسمه تعالی 

نهم اردیبهشت سالروز تأسیس شورای اسلامی شهر و روستاستب، نهادی مقدس که نشان‌دهنده عمق تفکر مردم‌سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و نقش‌آفرینی مردم را در تعیین سرنوشت خود و جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنند، بیش‌ازپیش عینیت بخشیده است.

شوراهای اسلامی با بیش از دو دهه فعالیت که منشا بسیاری از اقدامات  تاثیر گذار در زمینه های آبادانی شهرها و روستاها بوده در شرایط جنگی امروز کشور با ایجاد اتحاد و انسجام میان اقشار مختلف مردم و حاکمیت و رفع مشکلات جامعه و آسیب های وارد شده به کشور و همچنين در دوران پس از پایان جنگ با برنامه ریزی، اتحاد و انسجام، می‌توانند در رشد و توسعه ایران اسلامی تاثیر بسزایی داشته  باشند.

اينجانب ضمن تبريك نهم ارديبهشت ماه، روزملي شوراها، به همه اعضاي شوراهاي اسلامي شهرها و روستاهاي شهرستان مرودشت،‌ اميدوارم در سالي كه بنا به فرموده مقام معظم رهبري (مدظله العالي) به عنوان «سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» نامگذاري شده است، شوراهاي اسلامي به عنوان حلقه های رابط دولت و مردم با داشتن سرمایه گراسنگ اعتماد عمومی و با تکیه بر اصل وظیفه شناسی و دانش محوری در راستاي تحقق اهداف اين شعار و عمران و آبادانی بیش از پیش ایران بزرگ گام بردارند.

انتها خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!