حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
انجام ۱۵ آنژیوگرافی موفق در ایام فروردین ۱۴۰۵
رئیس بیمارستان امام خمینی «ره» آباده خبر داد:

انجام ۱۵ آنژیوگرافی موفق در ایام فروردین ۱۴۰۵

رئیس بیمارستان امام خمینی «ره» شهرستان آباده از انجام ۱۵ آنژیوگرافی موفق و یک عمل جراحی قلب باز در بیمارستان این شهر خبر داد و انجام ارائه این خدمات درمانی را گامی مفید برای ارتقا سطح بیمارستان امام خمینی دانست.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از روابط عمومی مدیریت بیمارستان امام خمینی «ره» شهرستان آباده، محمد کشاورز گفت: مرکز قلب بیمارستان امام خمینی ره در هفته ای که گذشت با انجام ۱۵ آنژیوگرافی موفق، یک عمل جراحی قلب و کارگذاری ۱۱ بالن درمانی، گامی مهم در ارائه خدمات تخصصی به بیماران قلبی برداشت.

وی افزود: در تاریخ ۲۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ مرکز قلب بیمارستان حضرت امام خمینی ره شهرستان آباده با همراهی تیم‌های متخصص آنژیوگرافی و جراحی قلب، ۱۵ بیمار را با موفقیت تحت آنژیوگرافی قرار داد.

رئیس بیمارستان شهرستان آباده اظهار کرد: در همین روز یک عمل جراحی قلب با موفقیت انجام شد و برای ۱۱ بیمار نیز بالن‌گذاری انجام گرفت.

گفتنی است این خدمات توسط تیم آنژیوگرافی به سرپرستی دکتر دامون حق‌شناس و با همکاری تیم جراحی قلب به سرپرستی دکتر کامران جمشیدی اهل آباده انجام شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!