فرماندهی انتظامی زرقان خبر داد:
کشف موتورسیکلت میلیاردی فاقد مجوز
مأموران پلیس آگاهی زرقان در جریان اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز، یک دستگاه موتورسیکلت ۱۳۰۰ سیبی هوندا فاقد هرگونه مدارک گمرکی را به ارزش ۲۵ میلیارد ریال کشف و راکب آن را دستگیر کردند.
احسان میرزایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، گفت: مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی هنگام گشتزنی در سطح حوزه استحفاظی به یک دستگاه موتورسیکلت ۱۳۰۰ سیبی هوندا فاقد مجوز مشکوک شدند و آن را برای بررسی متوقف کردند.
وی افزود: پس از بررسیهای اولیه مشخص شد وسیله نقلیه هیچگونه مدارک گمرکی ندارد؛ بنابراین با هماهنگی مرجع قضایی، موتورسیکلت توقیف و راکب آن دستگیر شد.
فرمانده انتظامی زرقان اظهار کرد: متهم پس از تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی شده و طبق نظر کارشناسان، ارزش موتورسیکلت کشفشده ۲۵ میلیارد ریال برآورد شده است.
انتهای خبر/224224
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!