فرمانده نیروی انتظامی مرودشت خبر داد:
پایان کار سارقان با هوشیاری پلیس مرودشت
فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت از دستگیری ۲ سارق و کشف ۱۲ فقره سرقت درون خودرو و اماکن خصوصی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت از دستگیری ۲ سارق و کشف ۱۲ فقره سرقت درون خودرو و اماکن خصوصی در این شهرستان خبر داد.
علیرضا نوشاد در ادامه اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت درون خودرو و اماکن خصوصی در سطح حوزه استحفاظی کلانتری ۱۱ انقلاب، شناسایی و دستگیری سارقان بهصورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران کلانتری ۱۱ انقلاب با انجام اقدامات پلیسی، بررسیهای میدانی و گشتزنیهای هدفمند، موفق شدند ۲ سارق را که با استفاده از خودروهای پراید و پیکان اقدام به سرقت میکردند، شناسایی و در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی مرودشت تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، مقادیری اموال مسروقه کشف شد و متهمان در بازجوییهای اولیه به ۱۲ فقره سرقت درون خودرو و اماکن خصوصی در نقاط مختلف این حوزه اعتراف کردند.
نوشاد در پایان خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی، به مرجع قضایی معرفی و روانه زندان شدند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!