حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
ضرورت مدیریت فوری ناترازی‌های اقتصادی کشور
امام‌جمعه کوه‌چنار مطرح کرد:

ضرورت مدیریت فوری ناترازی‌های اقتصادی کشور

امام‌جمعه کوه‌چنار در خطبه‌های نماز جمعه با انتقاد شدید از عدم آرایش جنگی مسئولان در مواجهه با تورم سرسام‌آور، ریشه گرانی‌های اخیر را ترکیبی از مشکلات ساختاری، جنگ روانی و اخلالگری هدفمند دشمنان دانست.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی بهرامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با انتقاد شدید از ناترازی‌های ساختاری، جهش بی‌ضابطه قیمت‌ها و ضعف نظارتی نهادهای متولی، صرفه‌جویی هوشمندانه را یک ضرورت امنیت ملی در میانه جنگ اقتصادی خواند و تاکید کرد: در صورت قطع استقراض دولت از بانک مرکزی و تقویت نظارت‌ها، موج گرانی ظرف دو تا سه ماه آینده فروکش خواهد کرد.

وی در خطبه‌های خود با محوریت شهادت امام محمد باقر علیه السلام، روز عرفه و سالروز حماسه آزادی خرمشهر، به تشریح مسائل روز کشور پرداخت.

امام جمعه کوه‌چنار ناترازی‌های ساختاری در بخش انرژی، آب، بنزین و کالاهای اساسی را یک چالش جدی خواند و صرفه‌جویی هوشمندانه را از یک توصیه اخلاقی به یک ضرورت امنیت ملی در میانه جنگ اقتصادی تعبیر کرد.

بهرامی با گلایه شدید از جهش بی‌ضابطه و چندصد درصدی قیمت‌ها، افزایش وحشتناک قبوض آب، برق و گاز و همچنین شرایط کمرشکن بازار خودرو و اجاره‌بها، از عدم آرایش جنگی و نظارت ضعیف نهادهای متولی انتقاد کرد و خواستار اقدام فوری قوه قضاییه، وزارت صمت و وضع مالیات بر عایدی سرمایه برای حذف واسطه‌گری در بازار مسکن شد.

 وی تورم ماه های اخیر را پدیده‌ای پیچیده حاصل هم‌زمانی مشکلات ساختاری مزمن، تخریب برخی زیرساخت‌های صنعتی در جنگ اخیر، اختلال ارزی و جنگ روانی دشمن دانست و تاکید کرد که اگر دولت استقراض از بانک مرکزی را قطع کند، نظارت هوشمند بر بازار را تقویت نماید و فعالان اقتصادی و مردم نیز نقش خود را درست ایفا کنند، این موج گرانی ظرف دو تا سه ماه فروکش خواهد کرد؛ در غیر این صورت، با تداوم سودجویی‌ها تورم مزمن شده و همگان آسیب خواهند دید.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!