فرمانده انتظامی مرودشت خبر داد:
کشف ۴ تن برنج تقلبی در مرودشت
فرمانده انتظامی مرودشت از کشف ۴ تن برنج تقلبی به ارزش ۱۶ میلیارد ریال پیش از عرضه به بازار در حاشیه شهر مرودشت و شیراز خبر داد.
فریبرز مردانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، در خصوص کشف برنج تقلبی در مرودشت اظهار داشت: ماموران پلیس آگاهی با رصدهای اطلاعاتی به خبری مبنی بر تهيه و توزيع برنج های تقلبی در يک کارگاه کابینت سازی در مناطقی از حاشيه شهر مرودشت و شیراز دست يافتند.
وی افزود: در تكميل تحقيقات و حضور به موقع پلیس آگاهی مشخص شد ۴ فرد سودجو با خريداری برنج های نامرغوب و تبدیل آن با دستگاه های سورتینگ و افزودن رنگ دانه، روغن، زردچوبه و سبوس برنج طوری که قابل تشخیص برای عموم مردم نباشد، تبدیل به برنج معتبر ایرانی می نمودند و سپس برنج ها را با کيسه های برند معتبر و مرغوب بسته بندی و قصد فروش بين کسبه سطح شهر مرودشت، شیراز و سایر استان ها به قيمت بالا دارند.
فرمانده انتظامی مرودشت تصريح کرد: ماموران پس از شناسايي محل و اطمينان از صحت موضوع با هماهنگی قضایی وارد عمل شدند و ضمن دستگيری ۲ فرد متخلف، در بازرسی از آن محل ۴ تن برنج تقلبی را کشف کردند.
مردانی با بيان اينکه هر دو کارگاه پلمب و ارزش برنج های کشف شده از سوی کارشناسان ۱۶ ميليارد ريال برآورد شده است، خاطر نشان کرد: افراد متخلف پس از تشکيل پرونده مقدماتی براي سير مراحل قانونی روانه دادسرا شدند. تلاش جهت شناسایی سایر همدستان و مکان هایی که به این روش امنیت غذایی شهروندان را به خطر می انداختند، ادامه دارد.
انتهای خبر/ 224224
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!