در حرم مطهر امام رضا(ع)؛
پذیرایی خادمیاران کازرون از ۴ هزار زائر رضوی
۲۲ خادمیار کانون خدمت رضوی کازرون در پنج ساعت فعالیت شبانه در چایخانه رضوان حرم امام رضا(ع)، با هزینهکرد ۵۰ میلیون تومان از بیش از ۴ هزار زائر و مجاور پذیرایی کردند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، ۲۲ نفر از خادمیاران کانون خدمت رضوی شهرستان کازرون با حضور در حرم مطهر امام رضا(ع) در مشهد مقدس، طی پنج ساعت فعالیت در چایخانه رضوان، از بیش از ۴ هزار زائر و مجاور بارگاه رضوی پذیرایی کردند.
این برنامه در چایخانه رضوان واقع در بست طبرسی حرم مطهر رضوی برگزار شد و خادمیاران کازرونی در شیفت شب با توزیع چای و دمنوش، به زائران امام هشتم(ع) خدمترسانی کردند.
این برنامه علاوه بر پذیرایی از زائران، با اجرای برنامههای فرهنگی، مولودیخوانی و ذکر و توسل همراه بود؛ بخشهایی که با محوریت ارادت به امام رضا(ع) و دعا برای تعجیل در ظهور حضرت ولیعصر(عج)، فضای معنوی ویژهای به این حرکت خدمترسانی بخشید.
رستمی، دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان کازرون، با اشاره به هزینهکرد ۵۰ میلیون تومان برای اجرای این برنامه، اظهار کرد: حضور خادمیاران کازرونی در حرم رضوی، نمونهای از روحیه جهادی و مشارکت داوطلبانه در خدمت به زائران و تکریم میهمانان امام رضا(ع) است.
این حرکت جمعی، در کنار پذیرایی از هزاران زائر، فرصتی برای گسترش فعالیتهای فرهنگی و ترویج فرهنگ رضوی فراهم کرد و جلوهای از ارادت خادمیاران کازرونی به ساحت امام هشتم(ع) را به نمایش گذاشت.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!