حالت تاریک
جمعه, 19 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
فیلم؛

وداع با رهبر شهید؛ اشک‌های زرقان و میناب

آیین وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی در زرقان، با حضور خانواده معظم شهدای دانش‌آموز میناب، غمی به وسعت تاریخ و عاشقانه‌ای جاودانه رقم زد.

به گزارش سرویس چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، شهرستان زرقان در یکصد و سی‌ و یکمین شب های اقتدار شاهد صحنه‌ای بود که فراتر از یک آیین ساده، حماسه‌ای از جنس عشق و وفاداری بود.

مردمی که با چشمانی اشکبار و دل‌هایی آکنده از ایمان گرد هم آمدند، تا با رهبر شهید انقلاب اسلامی وداعی دوباره کنند. در این مراسم ساده اما باشکوه، حضور خانواده‌های محترم شهدای دانش‌آموز میناب، جلوه‌ای خاص به این گردهمایی عاشورایی بخشید؛ مادرانی که امروز با بدرقه رهبر شهید، بار دیگر عهد خود را با آرمان‌های خونین شهدا تجدید کردند.

حلقه‌های گریه و زمزمه‌های دعا در هم آمیخت تا این وداع، یادآور لحظاتی ملکوتی باشد؛ وداع بی‌آنکه تمام شود، بلکه عطری از ایثار که تا ابد در خاطر زرقان و ایران ماندگار خواهد بود.

خبرنگار: مصطفی فارسی 

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!