حالت تاریک
چهارشنبه, 29 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
ضبط ۲۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در نی‌ریز
شیرازه گزارش می‌دهد:

ضبط ۲۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در نی‌ریز

رئیس شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان نی‌ریز، در یک پرونده مهم، رأی به ضبط کالای قاچاق و محکومیت متهم به پرداخت جریمه نقدی سنگین را  صادر کرد. ‌

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، رئیس شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان نی‌ریز، در یک پرونده مهم، رأی به ضبط کالای قاچاق و محکومیت متهم به پرداخت جریمه نقدی سنگین را  صادر کرد.

‌بر اساس دادنامه صادره، مأمورین پلیس آگاهی شهرستان نی‌ریز در جریان اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با حضور عوامل اداره برق در یک کارگاه صنعتی واقع در محور نی‌ریز به شیراز، موفق به کشف و بازدید ۲۵ دستگاه استخراج رمز ارز «دیجیتال» به صورت روشن و در حال بهره‌برداری شدند.

‌در جریان رسیدگی به پرونده، پس از استعلام از اداره کل گمرکات استان فارس، ارزش ریالی کل کالای مکشوفه بالغ بر ۶ میلیارد و ۹۵۸ میلیون و ۶۸۰ هزار و ۴۱۰ ریال برآورد گردید.

‌شعبه  با توجه به محتویات پرونده، اقرار متهم و عدم ارائه مجوز رسمی و قانونی برای ورود و بهره‌برداری از این دستگاه‌ها، بزه انتسابی را محرز دانسته و مستند به ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حکم به محکومیت متهم را صادر کرد.

‌بر این اساس، علاوه بر ضبط ۲۵ دستگاه ماینر مکشوفه به نفع دولت، متهم به پرداخت جریمه نقدی معادل سه برابر ارزش کالا«حداکثر جزای نقدی»، به مبلغ ۱۷ میلیارد و ۵۱۱ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۵۸۶ ریال محکوم شد.

‌جوادی رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نی‌ریز خاطر نشان کرد :با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز، به ویژه استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج رمزارز که موجب اخلال در شبکه برق و اقتصاد کشور می‌شود برخورد قاطع خواهد شد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

‌

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر