رئیس شبکه بهداشت مرودشت خبر داد:
شناسایی و دستگیری دندانپزشک قلابی در ابرج مرودشت
رئیس شبکه بهداشت و درمان مرودشت از شناسایی و توقف فعالیت غیرمجاز و سلامتمحور فردی که بدون داشتن مجوزهای قانونی در زمینه کشیدن دندان در ابرج شهرستان مرودشت فعالیت میکرد از کارشناسان واحد نظارت بر درمان این شبکه خبر داد.
ابراهیم شهریاری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، با تأکید بر اهمیت صیانت از سلامت شهروندان اظهار کرد: در جریان پایشهای مستمر کارشناسان واحد نظارت بر درمان شبکهی بهداشت و درمان مرودشت، فعالیت این فرد شناسایی و موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با هماهنگی مرجع قضایی و همکاری عوامل پلیس، از ادامهی فعالیت این فرد که بدون داشتن مدارک پزشکی و مجوزهای قانونی در امور درمانی مداخله میکرد، جلوگیری شد.
رئیس شبکهی بهداشت و درمان مرودشت با هشدار نسبت به پیامدهای فعالیت افراد فاقد صلاحیت در حوزه سلامت تصریح کرد: ارائهی خدمات درمانی و دندانپزشکی توسط افراد غیرمتخصص و بدون مجوز میتواند سلامت مردم را با عوارض و آسیبهای جدی مواجه کند و به همین دلیل با هرگونه مداخله غیرمجاز در امور درمان، مطابق قانون و ضوابط مربوطه برخورد خواهد شد.
شهریاری از شهروندان خواست پیش از دریافت خدمات دندانپزشکی، از مجاز بودن محل ارائهی خدمت، داشتن مجوزهای قانونی و صلاحیت حرفهای ارائهدهنده خدمات اطمینان حاصل کنند و سلامت خود و خانوادهشان را به افراد فاقد صلاحیت نسپارند.
وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز در حوزه سلامت، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش کنند تا موضوع از سوی مراجع مسئول بررسی و پیگیری شود.
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!