شهید «محمدجواد شکوفه فرد» در وصیت خود مینویسد:
خون ناقابلمان فدای انقلاب
شهید «محمدجواد شکوفه فرد» در وصیت خود مینویسد: «ما جوانها مىرویم تا قطره خون ناقابلى که داریم در راه خدا و اسلام نثار کنیم که این انقلاب جاوید و برقرار بماند...»
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از نوید شاهد فارس، شهید «محمدجواد شکوفه فرد» یکم شهریور سال ۱۳۴۱ در شهرستان جهرم دیده به جهان گشود. در سن ۷ سالگی راهی مدرسه شد.
پس از اتمام دوره دبستان، به مدرسه راهنمایی امیرکبیر رفت. اما در کلاس دوم راهنمایی به دلیل مشکلات مالی و کمک به پدرش در امور کشاورزی و فروشندگی، تحصیل را رها کرد.
شهریور سال۱۳۶۱، پس از اتمام کار کشاورزی، تصمیم گرفت راهی جبهه شود و به جبهه کوشک اعزام شد. وی سرانجام ۱۶ دی ماه ۱۳۶۱ در جبهه عین خوش، در یک عملیات به شهادت رسید. پیکر پاکش در گلزار شهدای رضوان جهرم به خاک سپرده شد.
متن وصیت:
بسم الله الرحمن الرحیم
اکنون که به جبهه مىروم از شما امت حزبالله مىخواهم که سه چیز را هیچگاه فراموش نکنید:
اطاعت از امام و حضور در صحنه و نماز جمعه و حفظ وحدت، زیرا که اهمیت زیادى در پیروزى انقلاب دارند و من نیز براى این سه چیز به جبهه مىروم؛ رضاى خدا، پیروزى اسلام و شهادت؛ و وصیتم به برادران خودم این است انشاءالله اسلام پیروز است و شما پشتیبان اسلام عزیز باشید چونکه اسلام است که ما را به راه راست هدایت مىکند. از امام عزیز پیروى کنید که او یار و یاور مستضعفان جهان است.
وصیتم به خواهرانم این است که راه حضرت زینب (س) را ادامه دهند و زینبگونه کار کنند. ما جوانها مىرویم تا قطره خون ناقابلى که داریم در راه خدا و اسلام نثار کنیم که ا انقلاب جاوید و برقرار بماند. در هرکجا که هستید از خدا بخواهید که تا انقلاب مهدى (عج) امام بزرگوارمان را نگهدارد.
پدر و مادر بزرگوارم خداوند به شما صبر بدهد زیرا زحمتهاى زیادى برایم کشیدهاید ولى خودم خوب مىدانم که هرگز نتوانستم حق فرزندى را ادا نمایم. شاید با ریختن خونم بتوانم زحمات شما را جبران کنم.
امیدوارم که نزد حضرت فاطمه زهرا (س) و سیدالشهداء سربلند و سرافراز باشید. از همه برادران التماس دعا دارم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!