حالت تاریک
چهارشنبه, 08 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
خارج شدن مراکز فرهنگی از مدار خدمت‌رسانی
شهردار به طرح سؤال خواست‌خدایی پاسخ داد؛

خارج شدن مراکز فرهنگی از مدار خدمت‌رسانی

در جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز، افسانه خواست‌خدایی با طرح سؤال درباره تغییر کاربری برخی فرهنگسراها، از خارج شدن مراکز فرهنگی از مدار خدمت‌رسانی انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»،

در جلسه علنی امروز شورای اسلامی کلان‌شهر شیراز، یکی از دستورکارها به طرح سؤال درباره وضعیت فرهنگسراها و تغییر کاربری برخی از مراکز فرهنگی شهر اختصاص یافت.  

در این طرح سؤال، افسانه خواست‌خدایی با اشاره به فعالیت حدود ۲۶ فرهنگسرا در شیراز، از خارج شدن چند فرهنگسرا از مدار خدمت‌رسانی فرهنگی انتقاد کرد.

بر اساس این طرح سؤال، مواردی از جمله تغییر کاربری فرهنگسرای پارک مادر، سرای مطالعه مرحوم مسعودی و تخصیص این فضاها به واحدهای اداری شهرداری خلاف مصوبات شورای شهر عنوان شد. 

همچنین بر لزوم اجرای مصوبه سال ۱۳۸۶ شورا مبنی بر ممنوعیت استفاده اداری از فرهنگسراها تأکید شد.

پاسخ شهرداری و تعهد زمانی

محمدحسن اسدی در پاسخ به این سؤال‌ها با بیان اینکه بخشی از این تصمیمات مربوط به دوره‌های گذشته مدیریت شهری است، اعلام کرد:  

- سرای مطالعه مرحوم مسعودی حداکثر تا ۴۵ روز آینده تخلیه و به کاربری اصلی بازگردانده می‌شود.  

- ساختمان جدید سازمان آرامستان‌ها نیز در بازه زمانی ۱۸ ماهه تا دو ساله احداث خواهد شد تا فرهنگسرای پارک مادر آزادسازی شود.

وی تأکید کرد: مدیریت شهری نسبت به صیانت از بیت‌المال حساس است و تلاش می‌کند بدون تحمیل هزینه‌های اضافی، بازگشت فضاهای فرهنگی به شهروندان را محقق کند.

نتیجه طرح سؤال 

در پایان، عضو سؤال‌کننده با اشاره به تعهد زمانی اعلام‌شده از سوی شهرداری درباره تخلیه سرای مطالعه مرحوم مسعودی، اقناع خود از طرح سؤال را اعلام کرد و موضوع از دستور کار شورا خارج شد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!