حالت تاریک
پنج‌شنبه, 30 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
مردم ممسنی در انتظار کمک مسولین؛

تگرگ به مزارع کشاورزی ممسنی خسارت وارد کرد

بارش شدید تگرگ درشهرستان ممسنی، مزارع شالی و ذرت را دچار خسارت کرد و اکنون کشاورزان چشم‌انتظار بررسی میدانی و ارزیابی میزان خسارات از سوی کارشناسان جهاد کشاورزی هستند.

به گزارش خبر نگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، با وارد شدن خسارات به مزارع شالی و ذرت توسط تگرگ و نگرانی کشاورزان نسبت به وضعیت محصولاتشان انتظار می رود مسولین جهاد کشاورزی و همه مسولین مربوطه حداقل بخشی از خسارات وارد شده به کشاورزان جبران شود. این حادثه در حالی رخ داده که حفاظت از محصولات کشاورزی و حفظ دسترنج کشاورزان، نقش مهمی در تأمین معیشت خانوارهای روستایی دارد.

ضروری است راهکارهای حمایتی برای کشاورزان خسارت‌دیده در دستور کار قرار گیرد تا از تشدید فشارهای اقتصادی بر بهره‌برداران این منطقه جلوگیری شود.

کشاورزان شهرستان ممسنی با بیان اینکه تنها راه در آمد ایشان از راه برداشت محصولات کشاورزی بوده است ضمن نگرانی از مسائل اقتصادی خود از مسولین مربوطه در خواست دارند که هرچه سریع‌تر چاره‌ای برای رفع نگرانی‌های کشاورزان شهرستان ممسنی اندیشیده شود. 

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر