حالت تاریک
چهارشنبه, 15 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
تصویر غرب از جوان ایرانی کاملاً غلط است
امام جمعه شهرستان گراش عنوان کرد:

تصویر غرب از جوان ایرانی کاملاً غلط است

امام جمعه شهرستان گراش ضمن بیان اینکه «تصویر غرب از جوان ایرانی کاملاً غلط است»، عنوان کرد: جوانان موتور محرک تمدن نوین اسلامی‌اند.

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی‌ پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»؛ سید‌محمد‌باقر بخشایش‌پور به مناسبت روز جوان پیام تبریک منتشر کرد.

وی در این پیام ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت علی‌اکبر و روز جوان به امت حزب‌الله بخصوص جوانان موقع‌شناس بیان کرد:  

 تصویر ساختگی غربی‌ها از جوان ایرانی صد درصد غلط است

 تقارن تقویمی و مناسبتی روز جوان و سالروز ولادت حضرت‌علی‌اکبر‌(ع) با ایام دهه مبارک فجر و جشن پیروزی‌انقلاب‌اسلامی همزمانی گویایی از ماهیت انقلاب اسلامی ایران در حدوث و بقاء حيات طيبه است. 

در مبحث توجه به جوانان، مقام‌معظم‌رهبری روحی فداه همواره بر این محوریت و میدان‌داری جوانان تأکید بسیار فرمودند. 

دشمنان انقلاب اسلامی، بویژه در سالهای اخیر تلاش گسترده‌ای برای ارائه تصویری مخدوش و منحط از جوان ایرانی به اجرا گذاشتند؛ تصویری که جوان ایرانی را منحرف سیاسی، وابسته به غرب ، لا‌ابالی، روحی، بی‌قیدی در مسائل دینی و ضعف روحی معرفی بکنند.

مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) با ذکر مصادیق متعددی فرمودند: این تصویر ساختگی غربی‌ها از جوان ایرانی صددرصد غلط است.

جوان ایرانی در میدان شهادت، همان جوانی است که در دورانهای دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل‌بیت(ع) داوطلبانه التماس می‌کرد تا به جبهه اعزام شود و در جنگ ۱۲ روزه دفاع از وطن هم همان روحیه سلحشوری را به نمایش گذاشت.

در عرصه سیاسی؛ جوان ایرانی روشن‌بین و دشمن‌شناس است

در صحنه دینداری و معنویت؛ اعتکاف‌ها، راهپیمایی‌های عظیم ۲۲ بهمن و قدس با دهان روزه ، مراسم‌های هیئات مذهبی و اربعین‌ها با محوریت جوانان برگزار می‌‌شود.

در عرصه علم و فناوری؛ پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه‌های هسته‌ای سلول‌های بنیادی، نانو، داروسازی و فضا، مرهون تلاش و نبوغ جوانان متخصص و مومن است.

حضرت آقا سه ویژگی منحصر به فرد برای دوران جوانی تعریف می‌فرمایند: پذیرش آسان حق و حقیقت، اعتراض صادقانه و اقدام بی‌دغدغه.

این سه ویژگی وقتی در کنار هم قرار می‌گیرند نیرویی سازنده و تحول‌آفرین پدید می‌آورند که سنگینی بار حرکت به سمت قله‌های بلند تمدن نوین اسلامی را به دوش بکشد.

پرتکرارترین موضوع در بیانیه گام دوم انقلاب مربوط به جوانان است؛ دلیل این پرتکراری را حضرت آقا فرمودند: جوانان موتور محرک جامعه‌اند که از سه مؤلفه انرژی، امید‌ و ابتکار و نیرویی پیش‌برنده برای جامعه محسوب می‌شوند، نتیجه این ویژگی‌ها طوری است که جوان مایل است به او کاری محول بکنند که آن را با شجاعت و خطرپذیری انجام دهد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!