حالت تاریک
چهارشنبه, 08 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
دانشجو بیدارورصدگرِ حل مسائل اساسی مردم است
مسئول بسیج دانشجویی استان فارس:

دانشجو بیدارورصدگرِ حل مسائل اساسی مردم است

مسئول بسیج دانشجویی استان فارس بیان کرد: عده‌ای دوست دارند که دانشگاه ما در حوزۀ مسائل سطحی؛ همچون آموزشگاه ابتدایی بماند، اما دانشجو در منظومۀ امامین انقلاب، یک عنصر فعال، پویا، بیدار و رصدگرِ حل مسائل اساسی مردم است.

عباس توانا در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به مناسبت روز دانشجو سخنانی راجع‌به رسانه و هویت دانشجویان مطرح کرد: روز دانشجو فرصت خوبی‌ست تا در منظومه فکری امامین انقلاب و بزرگان کشور بازخوانی کنیم. جملۀ معروفی از امام قبل از انقلاب است که می‌فرمایند «دانشگاه مبدأ تحولات است.»
 
 وی ادامه داد: حضرت امام در پیام تشکیلِ بسیج دانشجویی و طلبه می‌فرمایند: «فرزندانم در این دو مرکز، پاسدارِ اصول تغییرناپذیر نه شرقی و نه غربی باشند.»، همچنین امام از بسیجِ دانشجویی طلبه نیز انتظار دارند. یکی از دیدارهایی که کمتر تعطیل شده دیدار دانشجویی رهبر انقلاب بوده است. آقا در تأیید و تفسیرِ نقش دانشجو می‌فرمایند: «دانشجو یعنی آن عنصر دلسوزی که کشور را متعلق به خود و آینده را وابسته به تلاش خود می‌داند.»
 
 مسئول بسیج دانشجویی استان فارس افزود: ۱۶ آذر، روز دانشجوی ضداستکبار، دانشجوی مسئولیت‌پذیر، دانشجویی دغدغه‌مند و روز دانشجویی است که نسبت به محیط پیرامون خود بی‌تفاوت نیست. مهم‌ترین مؤلفۀ جریان دانشجویی در تاریخ انقلاب‌اسلامی، مسئلۀ «استکبارستیزی» است. پس نقش دانشجو در دیدگاه و نگاه امامین انقلاب، نقش منحصربه‌فردی است.
 
 عباس توانا مطرح کرد: دانشجوی اهل ایستادن، طبیعتاً همیشه پیشران حرکت‌های اجتماعی بوده؛ چه آن روزی که در اعتراض به سفر «ریچارد نیکسون»، سه دانشجوی شهید تقدیم انقلاب شد؛ چه در ۱۳ آبانِ ۵۸ که امام حرکت دانشجویان را به‌عنوان «انقلاب دوم» یاد کردند.
 
 وی ادامه داد: در ۱۳ آبان ۵۸ که ما به‌عنوان نقطۀ عطفِ حرکت‌های دانشجویی یاد می‌کنیم؛ دانشجوها وقتی اسنادِ لانۀ جاسوسی را مطالعه کردند؛ متوجه شدند که این مرکز، جاسوس‌خانۀ آمریکا در ایران و مرکز طراحی عملیات‌های مختلفی برای انحراف در انقلاب‌اسلامی بوده؛ سفیر آمریکا بعد از انقلاب‌اسلامی در اولین گزارشی که برای رئیس سیا ارسال می‌کند؛ می‌گوید که ما چند تا مکانیسم مخفی طراحی کردیم؛ اول ارتباط با چهره‎های دینی، دوم به‌دنبال ایجاد چالش در اطراف مرزهای ایران و سوم طراحی کودتا بود که با سرتیپ شیرازی ارتباط گرفتیم. بحث من این است که دانشجو زمانی که این‌ها را متوجه شد؛ تصمیم گرفت یک‌بار برای همیشه در این کشور، جاسوسی و طراحی دشمن حداقل در داخل این مرز و بوم نباشد.
 مسئول بسیج دانشجویی استان فارس افزود: جوان و انقلاب‌اسلامی دو ویژگی بارز مشترک دارند؛ انقلاب‌اسلامی اساساً به‌دنبال استقلال بوده همانطور که از ویژگی‌های جوانی هم همین است. بعد از این اتفاقات، جریان دانشجویی وظیفه‌اش را مطالبه‌گری تحققِ پیشرفت در کشور می‌دانست. پس مهم‌ترین رویکردی که امروز دانشجو باید در پیش بگیرد؛ این است که که با رشتۀ تحصیلی خود از مبانی انقلاب دفاع کند. یعنی در حوزۀ تخصصی که تحصیل می‌کند، مسائل اصلی انقلاب را شناسایی کند، راهکارهایش را پیدا کند و پیگیری کند.
 عباس توانا مطرح کرد: برای حل این موضوع، رهبر انقلاب سال گذشته در دیدار با تشکل‌های دانشجویی فرمودند که جمع‌های دانشجویی محل حرف‌های جدی بشود. امروز ما در یک تقابلی در دانشگاه به سر می‌بریم به اسم دانشگاه جدی و دانشگاه سطحی؛ عده‌ای دوست دارند دانشگاه ما در حوزۀ مسائل سطحی همچون آموزشگاه ابتدایی بماند، ابتداییات تحصیل را یادشان بدهند؛ اما دانشجو در منظومۀ امامین انقلاب، یک عنصر فعال، پویا، بیدار و رصدگرِ حل مسائل اساسی مردم است.
 وی مطرح کرد: امروز حرکت‌های مختلفی در مجموعه‌های دانشجویی انجام می‌شود که مهم‌ترین مؤلفه‌شان باید
 «مسئله‌محوری» باشد. ۱۶ آذر روزی است که دانشجوی ما باید مطالبه‌گری، استکبارستیزی و امیدوار بودن به آینده را به منصۀ ظهور و بروز برساند.
 خبرنگار: ملیکا نعمت‌الهی

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!