یک منبع دیپلماتیک لبنانی اعلام کرد:
بنبست در مذاکرات دولت لبنان و رژیم صهیونیستی
شبکه «المیادین» به نقل از یک منبع دیپلماتیک لبنانی اعلام کرد: هیچ برنامهای برای برگزاری دور جدید مذاکرات میان دولت لبنان و طرف اسرائیلی در ماه آینده وجود ندارد.
به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از صدا و سیما، گزارش شبکه المیادین حاکی از بنبست و بروز اختلافات عمیق در روند گفتوگوها میان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا است.
یک منبع دیپلماتیک لبنانی در گفتوگو با شبکه «المیادین» اعلام کرد که هیچ برنامهای برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات میان لبنان و طرف اسرائیلی در ماه آینده وجود ندارد و در صورت توافق بر سر ادامه گفت وگوها، احتمالاً این نشست به بعد از تابستان جاری موکول خواهد شد.
به گفته این منبع آگاه، مواضع طرفهای آمریکایی و اسرائیلی مانع پیشرفت در گفتوگوها شده است.
این گزارش حاکی است فرستادگان آمریکا و رژیم صهیونیستی درخواست لبنان برای گسترش «مناطق آزمایشی» را رد کرده و شرط موافقت با آن را تحقق «پیشرفت واقعی» در دو منطقه قبلی عنوان کردهاند.
همچنین هیئتهای آمریکایی و اسرائیلی در این نشستها خواستار خروج نیروهای حزبالله از ارتفاعات «علی الطاهر» در منطقه النبطیه شدهاند.
نمایندگان دولت لبنان ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه تمامی انفجارهای روی داده در جنوب لبنان ناشی از هدف قراردادن زیرساختهای نظامی بوده است تکذیب کردهاند.
پیشتر حزبالله در واکنش به انتشار یک نقشهی جعلی از سوی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی که جنوب لبنان را دربر میگیرد، از دولت خواست مذاکرات مستقیم با اسرائیل را متوقف کند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!