مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم خبر داد:
آغاز صید آزمایشی در سد سلمان فارسی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از آغاز عملیات صید آزمایشی در دریاچه سد سلمان فارسی خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارزیابی ذخایر آبزیان، بررسی وضعیت جمعیت ماهیان و برنامهریزی علمی برای مدیریت فصل صید در حال اجراست.
به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از آغاز عملیات صید آزمایشی در دریاچه سد سلمان فارسی خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارزیابی ذخایر آبزیان، بررسی وضعیت جمعیت ماهیان و برنامهریزی علمی برای مدیریت فصل صید در حال اجراست.
قناعتیان افزود: نتایج این عملیات مبنای تصمیمگیری برای صدور مجوز صید، تعیین میزان مجاز برداشت و بهرهبرداری اصولی از ظرفیتهای شیلاتی این منبع آبی خواهد بود.
وی با تأکید بر اهمیت حفاظت از منابع آبزی اظهار کرد: اجرای این برنامه نقش مؤثری در مدیریت پایدار ذخایر ماهیان، حفظ تنوع زیستی و برنامهریزی دقیق برای بهرهبرداری از ظرفیتهای دریاچه سد سلمان فارسی دارد.
همچنین سعید رمضانلی، مسئول شیلات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم، تصریح کرد: صید آزمایشی با استفاده از روشهای استاندارد نمونهبرداری و تحت نظارت کارشناسان شیلات انجام میشود.
به گفته وی، در این پایش شاخصهایی از جمله ترکیب گونهای، فراوانی، ساختار سنی و وزنی و وضعیت جمعیت ماهیان مورد ارزیابی قرار میگیرد تا اطلاعات لازم برای تعیین زمان و میزان مجاز صید و نیز حفاظت از ذخایر آبزیان فراهم شود.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!