حالت تاریک
شنبه, 10 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
آسیب‌های اجتماعی باید ریشه‌یابی شود
فرماندار استهبان:

آسیب‌های اجتماعی باید ریشه‌یابی شود

فرماندار استهبان، در جلسه شورای اجتماعی شهرستان با تأکید بر ضرورت ریشه‌یابی علمی آسیب‌های اجتماعی، از تدوین طرح پژوهشی توسط دانشگاه‌های شهرستان برای بررسی علل افزایش نزاع‌های دسته‌جمعی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، جلسه شورای اجتماعی شهرستان استهبان در روز پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ با حضور فرماندار، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، شهرداران، رؤسای دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط برگزار شد و مهم‌ترین مسائل و آسیب‌های اجتماعی شهرستان، به‌ویژه روند رو به رشد نزاع‌های دسته‌جمعی، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

فرماندار استهبان با اشاره به عوامل مؤثر در شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: بی‌توجهی به ارزش‌های اخلاقی، آموزه‌های دینی، مشکلات اقتصادی و گسترش خشونت از مهم‌ترین زمینه‌های بروز آسیب‌های اجتماعی است.

 فرهاد جهانخواه افزود: با وجود محدودیت امکانات و افزایش مطالبات عمومی، تلاش شده است با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی، هیچ برنامه‌ای در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی بر زمین نماند.

وی با تأکید بر نقش خانواده و باورهای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: خانواده‌هایی که از رویکرد مذهبی و اعتقادی برخوردار هستند، کمتر در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار می‌گیرند.

 فرماندار استهبان افزود:خوشبختانه استهبان در برگزاری برنامه‌های مذهبی و معنوی، از جمله آیین‌های عزاداری، راه‌اندازی موکب‌ها و سایر مراسم دینی، در زمره شهرستان‌های شاخص کشور قرار دارد که این ظرفیت می‌تواند در تقویت سرمایه اجتماعی و کاهش آسیب‌ها نقش مؤثری ایفا کند.

جهانخواه با اشاره به افزایش آمار نزاع‌های دسته‌جمعی در شهرستان اظهار داشت: متأسفانه آمار این نوع نزاع‌ها نسبت به سال گذشته روندی افزایشی داشته است و این موضوع نیازمند بررسی دقیق و علمی است. 

وی ادامه داد: در همین راستا از دانشگاه‌های شهرستان خواسته شده است با انجام پژوهش‌های میدانی و تدوین طرح‌های کاربردی، عوامل شکل‌گیری این آسیب را شناسایی و راهکارهای پیشگیرانه و بازدارنده ارائه کنند تا با افزایش آگاهی عمومی، زمینه بروز این پدیده کاهش یابد.

فرماندار استهبان همچنین به وضعیت خودکشی در شهرستان اشاره کرد و گفت: اگرچه در سال گذشته موارد محدودی از خودکشی ثبت شده است، اما آمار این آسیب نسبت به سال‌های قبل روندی کاهشی داشته است. با این حال، تداوم این روند مستلزم همکاری مستمر دستگاه‌های اجرایی، مراکز علمی و دانشگاه‌ها برای ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی است.

در ادامه این نشست، مصوبات پیشین شورای اجتماعی مورد ارزیابی قرار گرفت و شهرداران نیز گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت شهری و کاهش آسیب‌های اجتماعی ارائه کردند. همچنین مقرر شد با محوریت دانشگاه‌ها و همکاری دستگاه‌های مسئول، برنامه‌های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی برای پیشگیری از نزاع‌های دسته‌جمعی و سایر آسیب‌های اجتماعی تدوین و اجرا شود.

جهانخواه در پایان با قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی و نهادهای فرهنگی تأکید کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی بدون مشارکت مردم، همراهی دستگاه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت مراکز علمی امکان‌پذیر نیست. امیدواریم با اجرای برنامه‌های فرهنگی و پژوهشی، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای امنیت و آرامش اجتماعی در شهرستان باشیم.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!